Sunday, August 23, 2015

Tanam Taugeh



بسم الله الرحمن الحيم

Mesti ramai yang dah pernah tanam taugeh sendiri kan? Senang bangat eh nak tanam pokok ni...pokok yang tak perlukan tanah...lepas 3hari dah boleh tuai...best kan?

Ni buat ke-2 kalinya cuba tanam taugeh..sebelum ni ada juga cuba tanam, tapi sikit sangat...padan saya sorang je makan, tak sempat incik bos merasa taugeh fresh dari ladang...so untuk kali ke2  ni buat banyak sikit la...cukup untuk 2 orang makan......hehe

Cara nak tanam taugeh google aje lah ye...

***makan dengan budu + nasi panas memang sedap...kiki







Friday, August 14, 2015

Towel

بسم الله الرحمن الحيم... 

Alhamdulillah tempahan untuk personalized towel sentiasa ada...tak pernah putus...dan ini adalah antara the latest one dan telah selamat ditangan customer...terima kasih puan kerana order dengan kami...halalkan mana² yang terkurang ya...

Untuk tempahan towel biasanya kami ambil masa antara seminggu ke dua minggu untuk menyiapkan tempahan bergantung kepada waiting list...kami akan cuba yang terbaik untuk memuaskan hati pelanggan.... InsyaAllah

Sekarang kurang ambil order  dress, bukan tak nak ambil order tapi kekangan masa, insyaallah akan cuba belajar lagi nak urus masa untuk anak² dan juga business....siapa kata surirumah ada banyak masa untuk relax² tambahan bila ada anak kecil ni...huhu...hanya yang berada di "kasut" kami je yang tahu keadaannya kan...

Ok any updates boleh skodeng ig @mamalya_boutique dan juga fb page mamalya boutique... Saya selalu update kat sana...kat blog tak sempat nak update


for order(s) or inquiry(s) do PM us at 
💌 https://www.facebook.com/messages/mamAlya.boutique
📲 whatsApp/telegram 019-664 5539


Tuesday, August 11, 2015

Sekali Sekala

Aqmar Al-hafiz

Bismillah...salam semua...jarang sekali anak teruna saya nan sorang ni muncul di blog ni...sekarang imam muda ni sudah setahun 3bulan dan 2minggu...macam cepat je masa berlalu kan...Alhamdulillah macam² akal dah sekarang ni...dah pandai gaduh² manja dengan kakak...hihi...manja dia lebih dari kakak, ye la bila asyik berkepit 24h dengan mama kan...

Ok la...jumpa lagi ya