Sunday, October 24, 2010

1st time become a blogger...

hai...n salam kepada semua...1st time become a blogger...xthu nk tulis ape...actually me bkn la seorg penulis yg bagus...tp bile bc2 blog org teringin gaks nak ad blog sndiri...seronok ke become blogger ni?
tujuan asal aku sign in blog ni just as my lil princess' diary (wan alya adriana bt. wan muhammad)...akan ku coretkan sume perkembangan alya kat cni...bl dah besa bleh le dia bc kesah dia kat cni...betul x???
ok dlu tuk my 1st entry...hehehe

2 ::ThoughT(s):: :

Ummi Iman said...

Bagus juga buat entri mula2 mcm ni ;) seronok tgk perkembangan anakkan? Bila diorang tgk balik pasti terharu.

QasehnyaRania said...

akak, su dah update ..
jemput tgk k..
tapi su tak tahu nama penuh akak la..;D