Sunday, November 7, 2010

Bukit Gambang Resort City

hepi depaaavali...
sempena cuti depavali ni kami sekeluarga going 2 Bukit Gambang Resort City(BGRC).
bebenornye bukannye sengaja nk p b'cuti tp kebetulan voucher penginapan yg aku dpt ekceli bdk opis jual kt aku 50% dr hrga asal tuh dh nk xpired..so pegi ler bercuti for d 1st time lps kawen...uhuk2..sedih kn..selalunye cuti jer balik kg..asal cuti jer blk kg..yelah perantau la katakan windu kat ma + ayah..huhu
tpkan sekali skala b'cuti cam gni best gaks kn??dpt release tension..ish cam kene wat annual vacation nih... :-D


alya epi dpt b'cuti ngan baba n mama


jom mandi... =)


mama kejar alya ;-D


beshnye dpt mandi swimming pool


baba ni kacau je la


hati gumbira lepas mandi alamak malula..syeksyi


 uncle yo kesejukan lps mandi aik budak mane sesat nih????
***uncle yo adlah bestepren baba kt opis..shibuk je kan dia join kami...hehe..
uncle jgn marah tau :-P alya shuka kt uncle tau (bodek2)
 


dh nak balik dah...baba lain kali kte dtg lgi yek..kite main kat water park plak


maka berakhirla penginapan kami 2hari 1mlm di bgrc...

0 ::ThoughT(s):: :