Wednesday, December 22, 2010

4:am

i woke up at 4 am for the purpose to finish my niece tuition bag / 'bag sekolah' that i promised her when she came to my house last week...and i manage to finish it..yeah..kerja keras okk!!!



i made the reversible tuition bag so that she can tukar2 the bag when she getting bored..how was it?for me the bag slightly big but my niece is 'comel+bam2' orgnye so i guess the bag suits to her...
as a bonus for her, i made this
...
...

~zippers pencil case (front&back)~
got the idea to sew this zipper pencil case when i see the tutorial from AdikManis..thanks ya AdikManis..love this pencil case :D and i hope SARAH will love these bag&pencil case too ^_^
~bag&pencil case ni dh selamat sampai ke tuan empunya~

9 ::ThoughT(s):: :

Huddy said...

Wah... Aku suka sgt yg kaler biru tu.. Ko tak jual ke nureen? Hihi :P

wanz said...

ahaks huda..pencil case tu ke??nnti aku buatkn tuk ko..haha

Huddy said...

Hehehe aah! Kalau kat luar, jual mahal giler! Satu bape? Kalau aku nak tempah lebih dari 1 leh? Hehehe.. Mungkin nak bagi as hadiah.. :) Tak main2 tau ni.. :D

wanz said...

uhuu huda, honestly aku pn xtau nk letak harge brp..hrga kt luar pn aku xtau..klo rm3.50 satu ok??hihi

Huddy said...

Waaah murahnyaaa nureeeeeeen! :P Ko nak kenakan mahal sket lagi pun takpe hehe.. Boleh order lah ni? Aku nak bagi kat budak2 aku yg top dlm midterm aritu hehe.. Incentive suapay usaha lagi utk final plak :D

Huddy said...

*supaya :P

wanz said...

boleh2...haha aku amik cost material + upah aku jahit bende alah tu jer..xmo ler amik mhl2..bgtau lah nk bape..nnti aku watkan :D

Huddy said...

Hehe kewl :D Emm temasuk aku, nak 7 hehe.. Campur2 jela apape kaler pun, xkisah :)

Huddy said...

Oh tapi yg renda kecik pink tu xnak bleh? Btw ko ada ym? Nak add :)