Monday, December 6, 2010

dah sampai...

barang yang ku tunggu2 telah sampai tgh hari semalam...
beli kat SINI tanpa pengetahuan incik suami(dh confirm order br bgtau en.wan)..hahaha...serius kat kedai MAY ni byk betul pilihan fabric yg cun2..rse cam nk beli semuanye



cute transportation panel tu nk wat story book alya, dh gunting2 dh pn mlm td cume batting tuk nk wat story book tu gebu2 xde ler..so kIV dlu sehingga ku ketemu batting itu...hehehe..
yang sweet cherry n berry tu xtau nk wat pe..saje je beli sbb lawa+murah..main rembat jer..ad cadangan x nk wat pe??wat dress tuk alya pun ok gak kn..nursing cover pn ok..beg pn ok..adoi..nk wat pe ni???tlg2 pleaseeee


2 ::ThoughT(s):: :

mama fahmi said...

salam tuan umah,so creative la. suka akak tgk. do visit my blog yang tak seberapa

NuReEn faRhaN said...

thanks kak..ahaks sebenarnya kreatif tu xseberapa pun..