Monday, January 17, 2011

can't wait...

can't wait for u...our new home sweet home...(^_^)
xsabarnya nak stay kat umah sendiri...
atlast kami mampu memiliki umah sendiri even as 2nd owner..early of jan aritu we got the key and my dearest en.wan was struggling mencantikkan & me'renovate' rumah br kami..
dlm masa around 2weeks en.wan kerja keras day & night menyiapkan umah kami dan hasilnya agak memuaskan..hehe..
jgn kecik hati ye bang, terms 'agak' tu sebab umah kita xsiap sepenuhnya lg (*_*)

keadaan dlm rumah masa mula2 kami pergi tgk sblm beli..
mase tu alya 4bln & nampak tak rambut alya yg belum tumbuh tu??


pandangan luar rumah
wokeyhh..itu gambar rumah kami ketika rumah itu belum ditukar hak milik keatas nama kami;
now presenting rumah baru kami yang telah bertukar wajah


...


...


...


...


...


rahsia dlu sebab...tunggu kami pindah masuk dlu..hehe
rancang 20/01/11 kami akan pindah masuk ke rumah baru kami...insyaallah

2 ::ThoughT(s):: :

Azura said...

salam..
wah, dah masuk umah sendiri. alhamdulillah. syukur.
yeyyy. dah ada umah sendiri. tahniah!! bestnyerrr

wanz said...

alhamdulillah...walaupun umah tu xseberapa tp janji umah sendiri kn??
nanti jemput la datang masa kenduri naik umah :D