Sunday, January 2, 2011

HAPPY NEW YEAR 2011


HAPPY NEW YEAR!!!
semoga tahun ini lebih berjaya drpd tahun2 sebelumnya..AMIN!!!
ok..ap yg b'laku pd tahun 2010??? ~yg bg big impact kat aku ler~

1. lahirnya the apple of my eyes, WAN ALYA ADRIANA ke muka bumi ini...alhamdulillah, mama sayang kamu
2. kami b'jaya 'jumpa' rumah yg affordable tuk kami beli ~even as 2nd owner~ alhamdulillah
3. start join blogging world..haaahaaahaahaa
4. en.wan belikan ku overlock sewing machine ~thanks ya bang..lps ni dh xde alasan lg dh nk tangguh2 sesi jahit menjahitku..ngeh~~~
5. ape lg ek???xde dh kot..selebihnya small2 things je lah

AS START 4 YEAR 2011
1. kami dapat the KEY...maka bermulalah episod en. wan me'repair' and mencantikkan ape-ape yg patut sebelum kami pindah masuk ke our new 'PARADISE'
2. hope lepas ni byk lg ler good things happend to us.. INSYAALLAH & THANK YOU ALLAH

AZAM BARU
ad azam baru ke???macam biasa la..common azam; 
1. nk lebih baik drpd tahun sebelumnya..
2. nk jd ibu yang terbaik tuk anak2ku ~anak2?? belum lagi la..sy br ad sorang anak..hehe~
3. nk jadi isteri terrrrbaikkkk tuk suami ku yang tercinta, en.wan ~supaya dia xcari bini lain~
4. nak jd ank yang terbaik tuk my parents
5. nk jadi menantu yg t'baik ~xnak jdi menantu hantu..ngeh~~~
6. nk jd 'injinya' yg ad class..insyaallah
7. tpkn tetiba rase cam nk tukar profession..nk jd lecturer..bleh x???

0 ::ThoughT(s):: :