Saturday, January 22, 2011

Sabar Menanti

Alhamdulillah semalam 21/01/11 kami dengan selamatnya telah berpindah masuk ke rumah baru kami..
OMG pindah ni amat memenatkan...malam td br settle kemas kitchen area itu pn belum 100% kemas lg...mlm ni sambung kemas our bedroom kot...
malam td kami tdo dlm timbunan barang2...huhu..xpela kemas perlahan2 la kn.
okey, sempena rumah baru ni, kami adela membeli few furniture baru tuk our home sweet home tu (sewaktu menyewa kami mmg tidak membeli sebarang perabot).
kami main beli jerk...honestly aku memang sgt2 xreti pasal interior design ni...main design kat kepala jerk...aku ikut jer ape yg en.wan nk.
x byk pn kami beli, set bilik tdo, dining table, TV cabinet and sofa...very the simple one ok!!
kami mmg suka jenis yg simple2 and for sure la sbb budget kami ciput jerk..so xboleh la nk membeli yg vouge2 g2..huhu...
td en.wan call bgtau the furniture dh sampai...ihik..cam xsabar jer nk tgk barang2 tu berada di tempatnye...
adakah our dining area akan bertukar jd camni?



atau camni?


our  living changes to this??

our bedroom transformed to this???

or this???

wow!!!kalau betullah lah aku balik umah ni and tgk semuanya bertukar jadi seperti gambar kat atas tu kan syok!!!

apepun Thank You ALLAH atas segala kurnia dan rezeki yang telah Engkau berikan pada kami sekeluarga

2 ::ThoughT(s):: :

headbart said...

Haaaa...Cepat2 la buat housewarming... :D

wanz said...

hana jemput la datang umah aku chinese new year ni..4feb...kenduri sempena rumah bru