Monday, January 10, 2011

Sew -n- Share

xpenah buat pn entry tuk ni kn...actually aku de join 
anjuran zura Sew Retro Chic!
best sgt join dis swap..n yg paling best aku dpt swap gift yg sgt best from TiniHani.com
ni dia hadiah yg aku dpt...beg ni sgt besar n sesuai lah tuk isi sume bende especially time g jln2..leh isi diapers alya, brg2 alya n mama alya skali..hehe

~kredit to TiniHani.com~
ok swap partner sy yg sorang lagi adlah Diesha...means aku kene jahitkan something tuk sha..aku jahitkan sha wallet..harap dia suka sbb ni 1st time aku jahit wallet..mmg ade cacatnye..sha, klo perasan cacat tu, abaikanla yer..hehe


sorry yer sha sbb lambat pos...time constraint plus sha lambat bg address sha..hehe..alasan2..
cik zura, nnti wat lg yer crafty swap ni yer..best2..suka2 


5 ::ThoughT(s):: :

MamaDaniel said...

bestnyer.. jahit wallet dapat beg... :) hehe..

cute..cute.. kain wallet tu heavy cotton ke ek? cantik la pattern star tu...

DIESHA said...

ehh tak kesah pon...tp mmg best giler ...tak sabar tunggu sampai ni....sori la lambat bg adress...due dah dekat nih...jarang online... hehehe....mekasihhh.... suka sangattt... :D

wanz said...

mamadaniel:
aah..mmg best..hehe
yg bhgn luar tu sy gune oil cloth, bhgn dlm tu gune cotton biase jer..tp klo gune heavy cotton lg sturdy n cantik..

sha:
owh ble duenye ni?ble bb dh pop out jgn lupe bgtau yer..between moga sha suka eh kt wallet tu :D

headbart said...

nak satu!!!!!!!!

wanz said...

haha hana..ko kn pandai jahit, creative lak tu..jahit sendiri lor..hehe