Monday, February 7, 2011

alkisah alya dan bs

the other day i dh story kan about my dilemma nk hantar alya ke nursery or pengasuh sebab pengasuh alya yg dlu dh xnk jg alya..
after 2days x hantar alya ke rumah BS (sebab last week kan aku cuti panjang), alya's BS called n message me that dia nk jaga alya balik...
ihik..rindu katanya...
xboleh sehari xjumpa alya..teringat2 kat alya...
time tu i already called few nursery berdekatan cume belum sempat nk pegi tgk sendiri how the nurseries look...how they handle kids and so on..

after discuss with my hubby, my mum, my siblings, maka kami sepakat nk hantar alya balik kt rumah pengasuh dia...maka dengan rasminya 'mok' jg alya balik..
ye la kan sape xrindu dgn budak comel itu..
tambah2 'mok' dia jg dia dari kecil lg..
dr xpandai ape2 sampai sekarang dh pandai jalan...
lg pn dia jg alya sorang jer..
dh anggap alya mcm ank sendiri..
masa dia datang umah kami last friday di peluk2, cium2 alya.
mcm dh setahun xjumpa.pdhal br seminggu xjumpa..

lihat la budak comel itu...mcm mana la 'mok' dia xrindu...mama dia pn sentiasa rindu kt alya.
mcm2 karenah dia yg menghiburkan..setiap hari ad jer perkara baru yg dia buat


2 ::ThoughT(s):: :

pReci0uS CheRry said...

ak pn rndu alya dh nie...
guano tuh...huahua
rs cm x lgkp hdp...kahkahcogrip

wanz said...

huahua..rindu serindu rindunya...
mari la cni...hehe
alya pun rindu chu jgk :p