Wednesday, February 2, 2011

Ceritera Si Langsir

sempena rumah baru ni rasa macam sume benda nk baru kn???
maka sempena lawatan  ku ke KL, aku amik kesempatan beli langsir kat Nilai...
adoih, mahal jugak yer langsir2 kt sana..asal hati berkenan mesti price rm50++ per meter..klo stakat nk pakai semeter boleh ler i rembat kn..tp mimpi je la kn...
last skali aku beli yg murah jer..dlm rm10 permeter to rm22 permeter...kira cam murah la tu kan..
tp macam terduduk jugak la total kain langsir + railnye dh rm700++...
uih haku budget dlm 2-3ratus jer..aih..over the budget nih..huhu

after penat round kat Nilai tu & with successfully my RM fly away..huhu kami pun have a break kt Masjid (xtau name ape masjid tu tp yg depan matric UIA)

mama..alya hungry...i wanna eat...
uih comotnye anak mama ni :)
lepas mandi feels fresh... :)
mula2 tu berangan nk beli kain cotton banyak2..tp mengenangkan dh over budget simpan je lah keinginan tu di lain kali..uhuk2

0 ::ThoughT(s):: :