Monday, February 28, 2011

Malam yang Productive

Malam td merupakan malam yang agak productive bg diriku yang pemalas ini..huhu
i have to stay up untuk menyiapkan beg kawan my sister. Sebabnye dh lama dia suruh jahitkan bag, sebelum kami pindah rumah baru lg. tp mlm td br aku berjaya siapkan..uhuk sungguh dasyat kan..

inilah dia bag kawan adik aku tu..

harap dia suka la kan sebabnya pilihan fabric tu aku pilih sendiri..dia cuma ckp dia nk warna purple and nk reversible bag..itu jerk. 
wahai kawan adik, sila la suka beg ini..huhu


okey ini plak request from my adik. dh lama jugak dia request. dia nk bg present kt baby member dia. mlm td jugak siap this bib and burp cloth..

dindaku, harap kamu suka and sila la promo kerja tgn kakak mu ini kt kawan2 yer..
hehe...


ok berbalik pd diriku, hari ini merupakan hari yg agak memenatkan sebab dh lama aku xmasuk plant. pepagi lg dh masuk plant. Bila masuk skali skala tu mmg terasa la sgt kepenatannya. Lepas masuk plant stay kat workshop plak sampai le ke lunch (uhuk tipu jer..sampai dekat2 kul 12 je la)..kenapa aku rajin masuk plant arini???sebab utamanya ialah opis blackout.drpd dok berpanas dan bergelap kt dlm opis, baik kuar jalan2 hirup debu 'segar' kt luar kan. Jam 1 tgh ari br opis ku kembali sejuk dan cerah.
itulah perjalanan hariku yang 'memenatkan'..hahaha

8 ::ThoughT(s):: :

yuki- chan said...

chumil2...huhu

NuReEn faRhaN said...

laling, yang mana satu yg chumil??hehe

yuki- chan said...

both laa

Fazlia 'n' Family said...

Cantiknyer....
leh tempah... harga brape yer...

NuReEn faRhaN said...

hehe..boleh aje kak lia...harga tgk kt butik la..hehe

yuki- chan said...

my fren l0ve it sooo much..

MamaDaniel said...

cantik beg purple tu.. sweeet jer.. :D

NuReEn faRhaN said...

mamadaniel:
ihik tq..(mode malu)
sy main belasah jerk pilih kain tu..dia nk purple, n itu jer kain purple yg ad dlm simpanan...