Tuesday, February 22, 2011

Pity My Girl

Pity my shumil2 lil princess...
walaupun hidung ku calar balar namun diriku tetap maintain chomel :D
when i amik dia kt rumah BS yerterday, ad kesan cedera kt hidung dia..
owh rasa mcm darah terus naik ke muka..
pengasuh told me that she fell down.
ye lah dia tu baru jer pandai jalan..but she act as a pro..uhuk..uhuk..nk lari2..
alya jatuh sendiri masa dia main2 kt dlm rumah..
luckily lukanya x serious. cuma ada kesan calar...
lps jatuh tu BS cakap dia active as usual.
lega la kan..masa kt rumah pun tgk dia main mcm biasa..mlm td pun tdo mcm biasa..
aih alya2...tula mama dh ckp awak tu br jer boleh jalan..xpayah la lari2 lagi..
hmm...nk boleh ke besar budak ini pasti akan ad lagi kesan2 jatuh.
harus lebih careful..huhu 

maintain cute =p

8 ::ThoughT(s):: :

yuki- chan said...

hukhuk
kemek dh hidung...

NuReEn faRhaN said...

uih...mana ad
masih mancung mcm biasa
klau banding ngan idung chu tu idung alya lg mancung lorrr

Nadia said...

Ciannye dia..

NuReEn faRhaN said...

kesian...tp itu adat la kan..budak lasak mmg mcm tu..eh nadia ko dh prepare sume ke brg2 baby??dh xlama dh ni...tinggal xsampai 2 bulan je lg

yuki- chan said...

erk???
question mark d c2...huahua
tp kn...awt nmpk besar pelik gg kapak alya tuh??haha

Dewi Citra said...

T_T hidung Alya ...
Alya, hati-hatilah bila hendak berlatih berjalan, jangan sampai kamu luka lagi

Mama Alya, kalau playsuit untuk Alya sudah jadi, jgn lupa beri tahu mama Zakiyya ya :)

Cheers & smoochies for Alya

NuReEn faRhaN said...

chu, camera trick jer tu..sbb tu nmpak gg alya besar pelik..muahaha

NuReEn faRhaN said...

okay mama zakiyya..when i finish it, i'll inform u..hehehe