Saturday, February 26, 2011

Soft Story Book

selamat hari sabtu semua...hari ini diriku amat kebosanan. Nak tau kenapa sebab bos off hari ni..haha alasan untuk malas bekerja..ngeh~~~

oleh kerana kononnye harini xde keje maka haku sesaje jer nk tunjuk buku cerita alya yg pertama.


inilah dia buku cerita alya yang dijahit with full of love just for my lovely daughter. Panel tuk wat buku ni mama beli kt MAY berkurun dahulu..haha..nama dh berkurun kan (mama dia saje je br upload kt blog), so buku tu pun dh lunyai dikerjakan oleh si alya tu..ups lunyai sebab alya sangat rajin membaca ya aunty semua...
okay sekian dahulu untuk kali ini...

***baba alya, mama alya ad jumpa lagi panel tuk buat story book kt online shop.boleh x mama nk beli lagi???

1 ::ThoughT(s):: :