Monday, March 28, 2011

Fuhh..Lega

Alhamdulillah setelah survey beberapa nursery kami sepakat nak hantar alya ke TASKA KHAIRINA. Taska ni mahal sikit jer drpd taska lain. But for me xpe lah janji puas hatikan. My 1st impression towards taska ni mmg ok dr segi pengurusan, kebersihan, pengasuh etc...tp yang yang kurang sikit about taska ni budak2nya ramai tapi masih lagi dlm quota JKM. Ok la asalkan masih ikut laws kan...


masa bincang dgn owner taska, PN Azlina mcm2 yg dia terangkan. Memang puas hati la..mcm seronok pun ad..Harap2 alya serasi di tempat baru nanti..

ALYA, 1 WEEK TO GO!

2 ::ThoughT(s):: :

Apple Cute said...

ko start keje ke kecik ? hehehe

NuReEn faRhaN said...

uit kecik aku mmg keja la sblm ni pun..cuma problem skrg pengasuh anak aku dh xnak jaga ank aku. Itu yang kelam kabut carik nursery :P