Saturday, April 23, 2011

Nursing Blouse & Dress

Lately alya selalu jer demam..namun anak mama ni sangat baik..dia xmeragam even dia demam. Dia main mcm biasa, mkn macam biasa tp of course la dia agak kurang aktif mcm biasa. Oleh kerana anak mama ni baik budaknya, mama nak bagi reward la kat alya. For sure la reward sebab alya berkelakuan baik..

PRESENTING....




kenapa x-press? dh nama pun xpress kan, so masa yg diambil untuk menyiapkan blouse ni hanya One Night. kira xpress la kan, sambil2 jahit tu dok melayan si kenit tu lagi..upss si kenit tu dh pakai yer bj ni pagi td tp xsnap la plak pic model dia..huhu


ha yang ni mesti ibu2 kawan2 sekalian sudah tengokkn? Yep dress ni dibuat khas sempena Kuantan SGM minggu lepas..saja jer nk tayang balik..hehe

owh yg ni confirm ad modelnya.. T_T
comel x model tu??hehe

yang ini bahagian mama alya nak menyebuk..hiks

dengan adanya nursing blouse ni lg senang nk nurse alya in public..ini 1st nursing blouse mama. sebelum ni hanya pakai t-shirt biasa atau nursing kurung shj..nursing blouse ni best tau..hiks SUKA tau \o/ \o/ (lepas ni nak buat lagi nursing blouse)

Perasan x mama alya suka jahitkan alya blouse dgn pants???

4 ::ThoughT(s):: :

Siti Mas Hidayu said...

kecik!!! kagum aku wey...terharunya dapat mama macam ini ...^_~

NoEn said...

hiks..kecik kagum yer..sila la jadi anak aku.. lol

MamaDaniel said...

wow.. mamaAlya ni mmg rajin tau.. Alya pun memang good girl.. sebab baru setahun camni dah pandai dah main sendiri & bagi mama dia menjahit.. :)memang good girl..!

baju mama Alya pun cantik..
teringinnyer nak belajar jahit blouse.. geram!! walaupun tak boleh sedondon dgn otomen2 ku.. tapi kalau jahit dapat la sedondon warna kan.. hahahaha

NoEn said...

MamaD:
hehe sebenarnya mamaD laaagggiiiii rajin sebab sgt rajin buat quilt yang berganda leceh drpd jahit bju ni..

emm alya sangatla good girl even dia tgh xberapa sihat sekarang ni..and dlm good girl tu byk kali la jugak dia dtg geget peha mama dia ni sebab xlayan dia main..hehe

mamaD dh terer kan bab jahit menjahit ni and for sure setakat jahit blouse tu di hujung jari jer.. :)