Wednesday, May 11, 2011

Alya and Dress

At last i managed to finish alya's dress this morning (5am)
biasanya mama alya ni suka sgt wat blouse and pants. ni 1st time mama buatkan alya dress..comel jugak yer anak mama ni pakai dress..hehe

dress alya...

kain ni baba belikan 2minggu lps kat nagoya..untuk mama sekali yer..TQ baba..nantikan kemunculan (even xthu ble lg nk jahit) nursing blouse mama yg sedondon dgn dress alya :)

budak yang sibuk kacau chu dia bermekap :D

Merajuk sebab org xbagi dia mekap..hoho

last but not least


dh senyum dah dia...sgt mudah pujuk budak ini \o/\o/\o/


Happy 13th month birthday sayang


16 ::ThoughT(s):: :

ibuhebat said...

eh .. eh.. anak kita sebaya la.. hari ni pun genap 13 mths.. :)

NoEn said...

kak aini:
oh ye ke kak? hehe alya sebaya dgn fikry la..

TinyTini said...

waaa, comelllnyaa!

NoEn said...

Tini:
Tq...ala tasnim pun asyik pakai baju yg comel2 hasil kerja tangan mama dia kan...
tp seriously kan, sgt puas melihat anak pakai bju yg kita jahit :D

Azura said...

salam,

tolong wat blouse utk saya jgk boleh? maternity blouse. hehehhe

NoEn said...

Zura:
bisa aja..hehe

umialya said...

cantiknya gaun

yuki- chan said...

budak nih sgt suke angkut brg2 chu dye sampai chu dye pn x tau dh nk ltk mn brg2..hihi

MamaDaniel said...

waa. suka dress ni.. sweet...!

NoEn said...

Tq mamaD :)

Dewi Citra said...

Cantiknya Alya !
Mama Alya akhir2 ini rajin menjahit dress, salut, salut ! ^^

NoEn said...

MamaZakiyya,
mama alya 'terpaksa' merajinkan diri sebab almost baju2 alya dah xmuat nk di pakai..huhu

su said...

salam...
sis, ade tutorial buat dress @ blouse budak2 nih x?

su

NoEn said...

@su slm su, design bj ni sy buat sendiri..klo yg sy kut tutorial, biasanya sy akan bg link dekat entry tersebut..

byk tutorial free kat internet. antara my favorite site http://www.craftinessisnotoptional.com/

Rose said...

MamaAlya, seronok tengok, cantik baju tu. Tali kat belakang tu cantik sbb contrast. Bestnya kalau pandai menjahit!

NoEn said...

@Rosethanks rose..ala rose ape kurangnya..pandai design2 blog, grafic dan seangkatannya..sy xpandai lgsung bab2 tuh..huhu