Saturday, May 7, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

Hoh disebabkan harini aku sorang2 kat office, maka dengan gediksnya ku join segmen gegar dr MR.Ben. Tak pernah pun join sebelum ni..tp kali ni nk join jugak..hoho..Kene tempek banner ni


image

Bagi yang mau join jugak, sila TEKAN sini yer :)

12 ::ThoughT(s):: :

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- tengok cite hindustan tak ???
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan...... mari kita gegar!!

Muhammad Khairul Fahmi said...

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

ibuhebat said...

salam mama alya...

wahhh.. comeynyer nursing blouse tu. brp hengget kalo jual tu? :)

NoEn said...

slm k.aini..
comelke?tq2
jual?xthu la bape hengget boleh laku..hoho

ibuhebat said...

alamak.. sori la.. tersilap boh komen. huhu.. akak refer pada entry yg nursing blouse tu..

eh.. minat la.. nanti emel la kat akak details.. kot la minat nak order. heheh..

ainihayati@gmail.com

tq!

NoEn said...

hehe..dh paham

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. Mohon sama2 mendoakan adik seorang sahabat Nadh yang sedang kritikal di hospital sekarang. Moga ALLAH selamatkan dia. amin.

p/s :: terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

FAZLINA AZIZ said...

singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!

waniey syazwani said...

datang gegar dari blog BA
sorry lambat, baru abih exam
:)
jemput datang blog saya