Sunday, May 15, 2011

A Girl

Happy Sunday everyone!!!wow this weekend was a great weekend :)
Mau tau kenapa? bcoz yesterday was my off-day..huhu..pitty me!!!have to work 6/7. Only have Saturday off day once a month. Sy mahu cari kerja lain!!!Ada sapa2 nk bg kerja kat sy????

Ok lupakan pasal kerja, now presenting....

...

...

...

menggayakan baju baru :p

mcm biasalah mama alya ni sangat 'rajin' yer the day b4 yesterday..Managed to finish this dress within a day..wohoo begitulah jadinya ketika semangat berkobar2...hehe

The dress
Dress ni lebih kurang dress yg INI. Cuma yg ini mama ubah jadikan tiered dress supaya dress lebih kembang and si kecil itu boleh pusing2 mcm princess..hehe

embellished with cotton lace yg dpt free dr May lama dahulu dan fabric flower. Thanks to Dewi for the nice tutorial :) 

with her chu and her pink shoe

6 ::ThoughT(s):: :

ziraziz said...

cutenye alya...hehe btl2 cm princess... ;)

NoEn said...

Zirazis:
Tq so much :)

MamaDaniel said...

aummmmm macam harimau bintang!
comel flower tu... ada kelembutan di sebalik fabric yang mengaum... hehehe ;)

p/s: cari la keje lain... dan istikharah.. :) nasihat ikhlas pakar tukar kerja.. ahaks!

NoEn said...

mamaD:
aummmm...hehe ada kelembutan ke??
wah kene ikut ni nasihat pakar tukar kerja ni ^_-

Dewi Citra said...

Biarpun dengan dress motif leopard, Alya tetep cantik kok :)
gemess...

NoEn said...

tq mama zakiyya...mula2 mcm xyakin je nak guna kain b'motif leopard, tp bila tengok hasilnya..hmmm not bad kan? :)