Thursday, May 26, 2011

Kembar Pertama

Selamat hari Khamis...yeay esok cuti..hehe

Tanggal 24 May 2011, jam 1.53pm(boy) and 2pm(girl), lahirlah kembar pertama dlm keluarga ku...wahhhhhh sangat excited ok!!!xsabar mau pulang ke kampung untuk melihat kembar itu...
The twin ni anak my 1st bro yang ke 6&7.. A boy and a girl. Sebelum ni my abang has 2boys and 3girls. Seronokkan dpt kembar. Kami yg dok jauh ni sangat excited nak tgk twin baby.

Kami Sepasang. Adik2.38kg dan Kakak 2.77kg.

Baby kembar, nanti kakak alya balik tengok kamu berdua yer. Sekarang kakak alya dah pandai pakai tudung :)

bertudung tapi seksi...hehe

10 ::ThoughT(s):: :

TinyTini said...

wah excitednya dapat kembar..adik kita kembar..yg bongsu..sekarang ni da besar, tingkatan 2..ehehe

vita@kriyalea said...

waaah.. senangnya Kaka Alya dapat saudara kembar. Kaka Alya juga cantik sekali nih pake tudung.. :)

umialya said...

Wahhh, Alya pakai tudung, comel...

Anonymous said...

salam perkenalan :) nk tanye, taska khairina tu kat area maner?

anis said...

memang ada keturunan kembar ke,
Saya selalu berdoa nak dapat anak kembar, tapi x de keturunan kembar. Umur suami pun makin meningkat anak masih sorang.belum ada rezeki

NoEn said...

Tini:
wah tini ad adik kembar..sepasang jugak eh?


Vita:
Tq auntie vita :)


Umialya:
Tq auntie...kakak alya pun mesti lg comel kalau dia pakai tudung :D

NoEn said...

Anonymous;
Taska khairina tu di kaw perumahan Lot 144, berhampiran dengan sekolah rendah&men sultan ismail. Dekat dengan taska yayasan terengganu..ataupun if dr bandar chukai, sebelum jambatan bukit kuang. Nanti awak tinggal kat mana yer?

NoEn said...

anis:
sepupu sy ad kembar..dia pun sepasang jugak..emm xde keturunan kembar pun boleh ad gembar jugak..doa banyak2 la eh..insyaallah dapat klau Allah nk bg yang penting kita banyak2 doa..insyaallah :D

Anonymous said...

salam...tq for ur info..insya-Allah akan berpindah ke telok kalong. Agak2 jauh tak dari telok kalong ke nursery tu? TQVM

NoEn said...

Anonymous,
salam, lebih kurang 10min perjalanan..so nanti awak kerja kat mana yer?if kerja kat bandar chukai elok sangat la letak situ sebab on the way ke tempat kerjakn..tp klo kerja kat kaw perindustrian telok kalong tu mcm kena patah balik la..