Saturday, May 7, 2011

Lima dalam 5

owh..rupa2nya diriku telah di tag oleh huda. soalan asal dlm bahasa, huda dh tukarkan versi inggeris. Emm..aku nk soalan dlm BI, jwpn dlm BM bleh???hehe

5 Important dates
5 Feb (My birthday)
11 April (My princess birthday)
16 April (En. Wan birthday)
6 Jun (Nikah day)
8 Ogos (engaged)

5 Things I did yesterday
Dok lepak2 kat rumah
Main masak2 dengan alya
Menjahit (nursing blouse + curtain)
Tengok TV
Basuh baju

5 Things that make me happy
Gelagat alya ketika dia merajuk
Saat ketika alya mintak 'nek'
Sabtu dan Ahad (sebab baba alya ad kat rumah)
Jahit dress alya (therapy ok!!)
Setiap kali gaji masyukkkkk...

5 Reasons why I am doing this?
Kena tag by huda
Malas nak buat kerja opis
Aku sorang2 kat office harini
Aku bosan ok!!!
Blog aku ber update untuk hari ni

5 Friends to tag
 Intz

1 ::ThoughT(s):: :

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. Mohon sama2 mendoakan adik seorang sahabat Nadh yang sedang kritikal di hospital sekarang. Moga ALLAH selamatkan dia. amin.

p/s :: terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D