Monday, May 30, 2011

Reversible Apron & Chef Hat

Kerja keras ku di hujung minggu lalu (psstttt...siap ponteng kerja tu) maka terhasil lah the
Reversible Kid's Apron and Chef Hat ini...amacam ok x? Pilihan fabric tu en. wan yang pilih..pandai jugak ye en.wan kita ni pilih kain..hehe

Reversible apron, tp lupa nak snap gambar yang sebelah lg :(

upsss...sila abaikan kaki kecil itu :)

TQ ya puan Haniza coz trust me. Katanya apron ni khas untuk anak dia menghadiri baking class masa cuti sekolah ni..dh pandai buat kek jangan lupa kat akak ye dik...hiks akak ke????hehehe


8 ::ThoughT(s):: :

RynaHakimi said...

comelnya..kreatif la noen ni.. boleh blaja nanti ni ;)

intz said...

salam noen,

ehehe.. sempat tak nk ajak noen join contest ni hihi
saja suka suki

http://2011journeyme.blogspot.com/2011/05/im-proud-to-be-mother-contest.html

umialya said...

cantiknya

MamaDaniel said...

aah... kain mmg sangat matching.. :) boleh bawa encik itu shopping fabrik lepas nih.. hehe..

cute la topi tu... :)

NoEn said...

Ryna:
Sila la belajar..kan rina xkeje..nanti leh isi masa lapang tu..hehe



intz:
ala intan..dh xsempat dh nk join contest tu :(

NoEn said...

Umialya:
TQ...


MamaD:
fabric tu dia pilih alone..sy xde dgn dia masa tu...tp kan shopping dengan encik itu sangat penat k sebab dia sgt cerewet..huuhuhu..xmcm kita ni asal b'kenan jer terus rembatkn..dia consider sumer perkara dr jenis fabric sampai ler ke harganya....huhu

vita@kriyalea said...

bagus sekali Noen... cantik, sy suka, kapan2 mau buat apron seperti ini.. :) Thanks for sharing yaa..

NoEn said...

Vita:
Tq dear..