Sunday, July 24, 2011

She Has No Mood

Malam semalam, sementara menunggu baba alya pulang, mama alya yang 'rajin' ini tiba2 feel like want to sew a dress for alya. Idea tu datang sebab ada lebihan kain baju kurung Tok Ma alya. Rather then throw it, better i make something kan. So google kat internet untuk mencari idea dan berkenan la dekat dress INI..SIMPLE & BEAUTIFUL. Maka terhasilla 'knock-off dress' daripada lebihan kain..ok la kan dh jimat dh kat situ kan sebab xpayah beli kain..hihi


i love this dress. Simple. tapi disebabkan mengantuk dan malas, mama buat ala kadar sahaja...untuk raya nanti mama buat cantik2 eh sayang... ^_^


she has no mood!!!penat dh suruh dia smile, x smile jugak..masam jer.. O_O


summer tank ni mama jahit minggu lepas..xdan nak publish awal2..kira macam dh basi la ni..hihi..mama ikut pattern INI cuma yang ni ada pants sekali...


Setakat ini dahulu untuk kali ini...salam sayang daripada alya untuk semua(",)


Baju purple tu macam ape je kan??lawa ke tak lawa???





9 ::ThoughT(s):: :

ziraziz said...

besar nnt ade talent jd model bdk comel ni :D...

NoEn said...

Ziraaziz:
hiks ye ke ad talent tuk jd model..model muslimah mama dia izinkan..hihi

vita@kriyalea said...

Alya so cuteee,
and baju mama walau ala kadarnya saja tetap cantik.. :)

NoEn said...

Vita:
she always cute even mukanya masam jer..tak tau la kenapa on that day she resist to smile...huhu

ummu muhammad said...

subhanallah! pndainerr buat dresss! kagum subgguh..kite setkt bju kurung jait senget benget pndailah hehee

ummu muhammad said...

subhanallah! pndainerr buat dresss! kagum subgguh..kite setkt bju kurung jait senget benget pndailah hehee

NoEn said...

ummu muhammad:
alhamdulillah...boleh la sket2 buat untuk si comel tu..boleh bergaya dgn baju mama dia jahit..jimat pun jimat kn

MamaDaniel said...

rajin la mamaAlya nih.. ada je baju baru utk Alya.. best..best.. :)

NoEn said...

@MamaDaniel haha..rajin ke? boleh la klo takat jahit sket2 tuk budak kecik tu..sebenarnya mama alya ni 'kedekut' nk beli bj baru tuk alya..hehe