Saturday, September 10, 2011

Ayah Wan's Farewell Party

Salam Syawal...
Last Thursday our small office had a small farewell party for Mr. Wan Jamaludin a.k.a Ayah Wan, our document controller. He works here for more than 20years. 

Right: ayah wan
the one who wear kopiah is our boss :)

And our beloved boss as usual make some 'Nasi Dagang' if we have party or special occasion. Nasi Dagang  En.Mat is the main menu :D. The nasi dagang is the best ever in the world..muahhsss..sedap sangat..because of nasi dagang cik mat la i like to eat nasi dagang. Tapi nasi dagang cik mat je lah yer..yang lain pandang sebelah mata jer..hiks..mau nya berpinggan-pinggan aku makan okay..Nasi dagang lain i.e nasi dagang kelantan or other nasi dagang terengganu setakat makan separuh pinggan tu boleh la..tp xde nafsu la nk menambah..tp nasi dagang cik mat ni mmg leh berpinggan2 la..siap org2 kat ofic cakap badan jer kecik tp mkn banyak..haha..dh sedap, makan je lah..dh tu bukan selalu leh makan nasi dagang cik mat ni..if ada special occasion jer wife cik mat buat k!!memang tiada tandingan..THE BEST la

THE BEST NASI DAGANG IN THE WORLD

Sebelum tu kami sempat bergambar kenang kenangan with ayah wan...


inilah kumpulan kecil kami..QA/QC Project Engineering Department..owh ad seorg lg tertinggal..abg wan sedang bercuti..kami semua sekali 6org..(pengganti ayah wan belum ada,sesapa berminat sila la apply k :))

Kepada ayah wan, jasa mu dikenang..cewah...Kami pasti merinduimu (^_^)

Sebelum balik sempat lagi makan sepinggan lagi nasi dagang best itu..siap tapau tu :p

6 ::ThoughT(s):: :

umialya said...

sedapnya nasi dagang

ziraziz said...

nasi dagang mmg bes ..especially yg nenek @ auntie sy bt hehe..jrng mkn yg bli...

Suzie said...

raya baru ni makan juga nasi dagang...mentua tempah jer...banyak .. 2 gantang....tapi mentua masak paling best la

NoEn said...

@umialya memang sangat sedap kak!!

NoEn said...

@ziraziz sy hanya suka nasi dagang yg dibuat oleh wife bos sy jer..nasi dgg lain kureng sket..kiki

NoEn said...

@Suzie byknya sampai 2gantang..tp klo suka mkn mmg berbaloi2 la kn..hehe