Tuesday, October 25, 2011

Setahun

Semalam genap setahun sy menceburkan diri dlm dunia blog...tak sangka ya..masa 1st entry dulu terkial2 nk karang ayat..tak tahu nak tulis ape..tapi sape sangka kan dh setahun dh..blog ni pn berupdate la jugak walau bukan hari2 update..

drpd tak tahu langsung pasal blog ni, blajar la slow2 pasal blog..ini pn byk lg nk kene bljr..dulu guna template biase jer, sekarang dh comel sket(hiks perasan!!)..dulu tak pandai edit2 gambar, sekarang boleh la sket2 edit gambar guna photoscape n terbaru belajar guna photoshop..masih terkial2 lagi..hehe

byk bende @ ilmu yg sy perolehi drpd berblog ni..mcm2 la ada seperti parenting, crafting, sewing, cooking, family, semua2 la dapat hasil drpd perkongsian dengan rakan2 maya. walaupun tak pernah bersua mata tapi hubungan tu rasa mcm close sgt antara satu sama lain..masing2 tak kedekut ilmu, ada saja yg dikongsi demi kebaikan bersama..sayang kamu semualah wahai kawan2 ku... 


Rasa macam nk wat giveaway jer..tp ade ke eh org yg sudi join? 



14 ::ThoughT(s):: :

Mila@Rimbun said...

samalah ngan akak.. mula2 blogging arituh tak tau nak tulis apa, orang pon tak sudi dtg, slowly learn... rupanya kita pon kenalah jugak terjah2 rumah org n ramaikan kawan2.. apa pon.. tahniah untuk Noen yerrr.. happy blogiversary (aiyyaa betol ke ejaan akak ni..)

vita said...

Selamat yaaa.... selamat sudah bisa sampai setahun, punya saya masih terbengkalai.. hehe.. kadang tak tahu mau nulis apa.. :)

NoEn said...

@Mila@Rimbun kan k.mila kan???hehe

NoEn said...

@vita mbak vita, sudah lama kamu tak bersiaran..hehe..blog pun dh lama tak berupdate kn??hmm rindu kamu :D

Zefa NorAsmara said...

blog ibu yusuf pun tak sampai setahun lagi.. tp tak lama lg boleh sambut besday dah.. :D

ummu muhammad said...

sayang noen fillah jugak! ;)

p/s: request hadiah boleh kalau menang? kehekeh...

Suzie said...

love u tooo...betulkan bila tak buka blog macam rindu pula dengan geng2 blog...hehehe tak boleh la cakap dari mata turun ke hati kena cakap dari blog turun ke hati

NoEn said...

@Zefa NorAsmara nanti ibu buat kek coklat yer tuk sambut birthday...hehe

NoEn said...

@ummu muhammad insyaAllah...hehe

NoEn said...

@Suzie aah la kak..istilah baru..dr blog turun ke hati..hehehe

umialya said...

nak3!!!!!

NoEn said...

@umialya boleh..no hal la..hehe

MamaDaniel said...

Happy 1st blogiversary MamaAlya.. semoga semakin aktif di dunia blog dan jahitan... :)

NoEn said...

@MamaDaniel ahaks..tq mamaD..harap2 mcm tu la kan..tp mood berblogging n menjahit ni asyik on off jerk