Wednesday, November 9, 2011

Fever

Kita hanya mampu merancang, tp Allah yang menentukan segalanya....
sepatutnya kami dh balik ke kemaman, dan mama alya pun sepatutnya dah masuk kerja hari ni..tp disebabkan petang semalam demam mama alya makin teruk, kami batalkan saja perjalanan pulang ke rumah kami..

Petang semalam, kami ke klinik untuk mendapatkan rawatan, ternyata mama alya demam sebab tonsil membengkak..sebab itulah mama alya demam..ada suara2 nakal mengatakan mama alya demam sebab alya nak dapat adik..hehe..mama belum bersedia lg untuk itu..bukan ape, mama dan baba alya berjauhan..rasanya agak sukar untuk mama menguruskan 2 org serentak tanpa baba disisi..

hari ini dan esok mama MC..insyaAllah kami akan pulang ke kemaman hari jumaat..update blog ni pn sebab rasa demam dh kebah sket..(lps kene paksa mkn ubat oleh baba alya..huhu)..harap2 orang2 di office (a.wan & a.fauzi) baik2 aje lah yer sepanjang ketiadaan ku..tolong tgk2kan budak practical tu yer..hehe..kerja kat office masih banyak..harap2 dapat siapkan sebelum en.mat(boss) pulang dr Mekah..


Syok jugak demam kat kg ni, dpt bermanja ngan mak..hehe



7 ::ThoughT(s):: :

RynaHakimi said...

Siannya mama laya demam.. Takpe, bleh duk kampung lame sket kan.. Hope cepat sembuh...makan ubat ye :)

RynaHakimi said...

*mama alya.. hikhik..typo

Suzie said...

Demam datang bila husband ada kat rumah bila dia tak ada sihet je...hahahha

Zefa NorAsmara said...

Moga2 mama alya cepat sihat dan cargas!! :D

NoEn said...

@RynaHakimi alhamdulillah makin sembuh...cuma kalu tak makan ubat akan demam balikla..hukhuk..baba alya sgt menjaga masa makn ubat..

NoEn said...

@Suzie mujur demam masa suami ade kak..boleh ler dia melayan karenah si alya tu..tp mujur la sepanjang demam ni alya tak meragam..hanya nak mama bila nk menyusu saje..hehe

NoEn said...

@Zefa NorAsmara InsyaAllah..amin