Monday, November 28, 2011

Fiza's Wedding

Salam Maal Hijrah..selamat menyambut tahun baru 1433H..belum terlambat kan wish you all Happy New Year kn even hari ni sudah 2 muharram 1433. Semoga tahun ini akan lebih dan bertambah baik daripada tahun sebelumnya. Ketaqwaan dan keimanan kita kepada yang Maha Agong juga akan bertambah-tambah..insyaAllah

2 days ago (26 nov 2011), one of my best friend, in fact she is the only my best friend here (refer to place i bermastautin sekarang) melangsungkan perkahwinan...Alhamdulillah kahwin juga yer awak fiza. Mula kenal dengan fiza when she was undergo on job training at my department..masa tu sy baru jer keje sini..and start from that kami berkawan dan sangat sekepala..Alhamdulillah dia dh keje and dh kahwin pun...tp harapanku semoga fiza dapat keje sini, same company and same dept..kepada en.mat, sila amik fiza kerja ngan kite eh..hehehe (ad 3 vacancies, isi la salah satu tu nama fiza eh...amin)

wah...alya sedondon ngan pengantin la

Inila dia rupa pengantin itu...comel, berseri2 je kan..macam tak sesuai jer mama alya ni pergi kenduri kahwen pakai uniform kerja. org lain pakai baju lawa2 pergi kenduri, tp mama alya????hmmm..nk wat mcm mana kn? dh haritu kene kerje..dpt kluar masa lunch hour tu pn dh ok sangat dh.. ehemmm...kuar time lunch dh tak masuk2 dh...ekeke


perkenalan yang singkat antara fiza dan suami...tak sampai setahun kot..bagai pinang dibelah dua kan?sweet jer tengok pasangan ni. alhamdulillah dh memang jodoh diorg kn..bercinta lepas kahwin lagi manis tau fiza..hehe


nak bergambar dengan pengantin kat pelamin tapi tak sempat..baba alya la org panggil dia naik atas, dia buat tak tahu jer..huhu...kalo tak boleh la rasa aura pengantin baru... :(

gambar ade background pelamin sikit2 pun jadi lah...


Kepada fiza dan suami, selamat menempuhi alam rumahtangga..semoga beroleh keberkatan dari Ilahi dan cepat2 dapat baby   ^___^

4 ::ThoughT(s):: :

MaDihAh said...

awat alya 2 serious semacam je???

NoEn said...

@MaDihAh hehe..dia sengih bila lps flash..agaknye dia igt flash tu tandanya gambar dia nk di amik kot..2-3 kali snap gambar gitu la..uhuk..uhuk

ummu muhammad said...

comelnye alya n mama..

p/s: noen nanti buat entry jage badan mcm mane ye...mcm orang belum kawen je.. ;)

NoEn said...

@ummu muhammad TQ..hehe

mane ade jaga badan nye..berkat bf kot badan maintain..hehe..in fact bukan maintain pun tp lagi kurus drpd zaman anak dara..hehe