Saturday, November 19, 2011

KAMI 1st GA Winners

Alhamdulillah, 1st time buat giveaway dan sambutan sungguh menggalakkan...insyaAllah next time KAMI akan buat lagi GA ya...

click pict for more clear view

Okay, as promised i will announce 3 lucky winners today..The winners chosen by random.org.

drummmmm roooolllllll..

1st winner is Ummu muhammad..congratz ummu muhammad :D

2nd winner is Zuraida Rahim..tahniah puan Zuraida ^_^

3rd winner is Huddy..congratz huda \o/

dan ada satu lagi additional prize untuk entry yang paling unik di antara banyak2 entry...k.Nida, terharu dengan effort k.nida buat entry tuk our GA..you alls boleh tgk entry k.Nida di SINI ya

Kepada pemenang, i'll contact you personally and InsyaAllah hadiah sy akan buat secepat mungkin..tapi kalau lambat mohon ampun ya semua..hehe


Congratulation to the winners...and for the others, cuba lagi lain kali ya.. ^_^



9 ::ThoughT(s):: :

RynaHakimi said...

Tahniah kepada yg berjaya.. next time noen buat lg ye GA.. nak menang jugak..hikhik..

umialya said...

tahniah buat pemenang..

Nida said...

Alhamdulillah... syukur... rasa penat lelah buat entri akhirnya membuahkan hasil... Terima kasih tidak terhingga buat Mama Alya.. rezeki keluarga.

Kak Nida dah balas mesej Mama Alya.. harap selamat diterima. Terima kasih sekali lagi..... rasa suka sesangat-sangatnya ni :)

Tahniah juga buat para pemenang.

ummu muhammad said...

alhamdulillah...waaahhhhh!!!! tak sgke sungguh ni noen...rezeki masuk dapurlah gamaknye..apron dah cantik..harap2 masak pun santek jugakklahh heheh

tahniah atas sambutan GA yg sangt simple ni..mudah2an terus dimurahkan rezeki KAMI, alya dapat khatam susu mama 2 tahun ;)

Zefa NorAsmara said...

Tahniah buat semua yg berjaya.. :D

NoEn said...

@RynaHakimi insyaAllah...cuba lg yer next time..hehe

NoEn said...

@Nida dh dapat msg tu..insyaAllah akan sedaya upaya siapkan hadiah2 GA secepat mungkin...

NoEn said...

@ummu muhammad haha..lps ni kene rajin mencuba lg resepi2 yg tak jadi tuh..hehe

p/s: Amin..tq for the dua'

Zuraida Rahim said...

Tak sangka dapat tempat kedua..
Ni detail saya : zuraidarahim@yahoo.com