Wednesday, November 30, 2011

SGM @ Kemaman ==>> Sekali Lagi

InsyaAllah this saturday, 3 Dec, Breastfeeding SGM akan di adakan di kemaman bertempat di QasehBonda Trading.


SGM kali ini diadakan sekali lagi disebabkan oleh SGM yang lepas tidak mendapat sambutan..kata ain, tak dapat sembutan mungkin disebabkan kurang promotion...sedih sangat tau bila tunggu orang dekat 2jam tapi sorang pun tak muncul..hanya ain(penganjur) dan kami sekeluarga...

tunggu punya tunggu, borak punya borak, kami pun balik dengan hampanya..huhu..sedih tau..harap2 next SGM tak jd mcm yg lepas. Pada hal menurut ain, dia buat SGM tu pun atas request org ramai, tapi bile tibe masa, tak de sorang pun yg datang..inilah org melayu, kalo yang kene bayar tu, cakap mahal la, itu la, ini la, tapi bile yang free ni macam2 alasan jugak..huhu..sedih..sedih..


Kepada warga kemaman atau kawasan yang sewaktu dengannya, jom sama2 kita meriahkan SGM yang bakal diadakan minggu depan..datang ramai2 tau biar penuh kedai Ain tu..hehe


6 ::ThoughT(s):: :

umialya said...

mg berjaya

ummu muhammad said...

:)

Nida said...

Niat yang cukup murni... moga berjaya :)

NoEn said...

@umialya InsyaAllah kak..harap sangat mendapat sambutan kali ni

NoEn said...

@ummu muhammad ^___^

NoEn said...

@Nida InsyaAllah kak..sekadar untuk berkongsi experience dan saling memberi semangat :)