Thursday, November 3, 2011

Sweet Blossom

 special pose from darling alya adriana for you..posing with her new raya haji dress..testing ajer tu, belum pakai lg yer..hehe

alya: chu, alya tak sabar nak jumpe chu \o/\o/\o/

this is my latest design, browse here and there, refer few books, and finally i came out with this simple design..ape komen korang? ok tak dress ni? i personally cukup satisfy with the output..


tapi..tapi..tak puas hati sebab button yg ada dalam simpanan tak cukup tuk letak kat belakang dress tuh..terpaksa campur warna pink and green..pink button tu tenggelam la, if the green button tu cukup, mesti lawa kan..menyerlah sket..tp baba alya kate nnti dia balik, dia nk pergi tgk kat kedai dekat bandar C tu..kot2 ad button yg sesuai dan sama saiz..

sepatutnya, mama alya pun ad baju yang sama corak macam ni..tp tak sempat nk jahit la..hmm tak pe lah, janji alya ada bj baru..mama pakai bj lama pun takpe..


tak sabar nak balik kampung sabtu ni..


9 ::ThoughT(s):: :

MaDihAh said...

igt kn kaen yg i beli hr 2...
da clr n corak almost lor...hikhik

chu pn x sbr nk jmpa alya...huahua

RynaHakimi said...

Cantik baju raya alya..hehe, dah agak dah..baju mommy tak siap pon takpe, janji baju si kecik siap untuk raya..Bertuahnya alya =)

ummu muhammad said...

jelesssnyeee..gigirl boleh baju comel22..boboy ade tak idea baju comel2 gtu?

Mila@Rimbun said...

cantik baju raya haji alya.. sama corak dengan baju raya kakak Izzah

NoEn said...

@MaDihAh oh no..no..ini kain yg mama br beli yer..hihi

p/s: cepat la sampai cni hr ni..nk balik kg plok..huhu

NoEn said...

@RynaHakimi tq..tq..mmg itu ler, asyik2 bj alya (kata baba alya)..hehe..

NoEn said...

@ummu muhammad ade jugak, tp agak terhad..selalu nk dapat idea2 ni suka browse blog2 mat saleh..diorg tu kreatif..

p/s: lepasni ummu muhammad kene dapatkan baby gugirl tuk muhammad..br dapat baju comel2 cam gini..hehe

NoEn said...

@Mila@Rimbun k.izzah, same eh bj kita..haha..sedondon di pagi raya yer :D

ummu muhammad said...

kehkehh22..bule2222 hhee