Thursday, December 22, 2011

Kerinduan

Salam everybody...lagi sekali entry bergambar..hehe
at this time, this moment, this second i am really miss this guy...my hero, my other-half, my everything
ada gaya pahlawan tak???hehe

and i am really really miss this girl...every second, every minutes...

cinta hati saya yang satu ni sungguh mendamaikan jiwa :)


saya juge rindukan saat ini...rindu diriku yang gomuks time pregnant  (^____^)
sgt suka tengok 2pict ni.. 


miss all my best buddies..huhu..rindu korang..

semua dah kahwen pun ^_*

 and i also missed these moments...and the two guys, ken and umesh..i miss when the called me 'kecik'...hihi..especially si ken nih..suke sangat panggil sy kecik and suke sangat ukur saya dengan the tallest guy in our class..hmmm
hari terakhir kitorang berjumpe...eh lupe lak..jumpe lagi la masa convocation day..hehe
p/s: k.long, perot ko dh besar time tuh..hehe

and rindu sangat sangat semua orang time belajar..rindu nak makan yong tau fu soup hafsa..rindu mahallah hafsa block H (since year 1-4 dok kat situ jer..cume tukar bilik jer)..rindu nak makan tempe goreng kat kafe KAED...rindunya...arghhhh kesimpulan, rindu semualah..huhu...rindu serindu rindunya  (=_=')


Alya and baba alya, miss both of you



19 ::ThoughT(s):: :

Ummu Muhammad said...

noen preggy keeee??? mcm ye je nih...jomlah saing2 keh8!

Ummu Muhammad said...

noen preggy keeee??? mcm ye je nih...jomlah saing2 keh8!

MaDihAh said...

yong tau fu hafsa sudah tukar orang daa
x bez cm dulu lg...hukhuk

Suzie said...

i'm also miss my hubby lagi sebulan nak balik..hehehe rindu juga dengan aruah mak...hmmmmmm

nadia said...

apesal aku rasa mcam kembar aje ngn anem neh ms fyp..hahah kembar x seiras..baju aje seiras ;P

umialya said...

mmg sonok bila teringat saat preggy..

NoEn said...

@Ummu Muhammad hehe..tak la..saje jer tepek gambar mase preegy ;)

NoEn said...

@MaDihAh uhuk..uhuk... :(

NoEn said...

@Suzie lamenye kak..dia outstation ke??hmmm jumpe seminggu sekali ni pun dh rindu rinduan..klo lama2 camne la eh -_-

NoEn said...

@nadia ahaks...kan macm twin laks :P

NoEn said...

@umialya kann???hmmm rindu saat tu..insyaAllah tahun depan nk pregnen la..hehe..tunggu alya grad dulu :)

Zefa NorAsmara said...

Rindu-rinduan, pengerat kasih sayang.. :D

NoEn said...

@Zefa NorAsmara mudah mudahan kak..amin

mizz white said...

noen aku dh ada blog..kalo rindu kat aku belek2 la blog aku..ahaks
-nadia-

NoEn said...

@mizz white hehe..nanti aku jenguk blog ko :)

Nida said...

Semoga hari ini lebih baik dari semalam.. Insya Allah..:)

NoEn said...

@Nida InsyaAllah kak..doa doakan :)

Ju said...

Alya dah besar..boleh doh tambah adik tu..hehe. rindu time kat uia ~

NoEn said...

@Ju hehe..insyaAllah..wait and see :)