Sunday, December 4, 2011

Sedondon @ SGM

Remember my last post about Breastfeeding Support Group Meeting? Alhamdulillah kali ni mendapat sambutan. Ramai jugak yang datang even tak semeriah SGM kat Kuantan dulu..tapi ok la..mungkin akan lebih meriah if the event diadakan kat tempat open, lebih santai, lebih byk ruang tuk bergerak..tp memandang cuaca tak menentu sekarang lebih selamat buat kat tempat berbumbung kn..if hujan tak de la basah..ekeke

gambar yang sempat di ambil...kali ni tak sempat pun bergambar ramai2 macam dulu..hukhuk..xde gambar kenangan dgn diorg sume :(..takpe2 insyaAllah kite jumpe lagi next SGM(tentatively Jan 2012) ya

ehem..ehem..macam biasa bile ade SGM semangat mama Alya pun berkobar2..bukan saja semangat BF tau, semangat menjahit pun same..ekeke..mujur juga ada SGM ni, siap juga la nursing blouse mama ni..semangat nak pakai sedondon dengan alya mase SGM..huhu


Amacam?cantik tak blouse ni??cantikkan??wohhooo mama alya sudah perasan ^____^
Dress Alya dh siap masa raya haji aritu, tapi baju mama Alya baru jer siap..huhu..tp ok la kan dapat jugak nak sedondon dengan anak dara..hehehe..




Baba alya cakap, dia suka tengok kami anak beranak pakai baju ni...ceria katanya *_*



18 ::ThoughT(s):: :

umialya said...

cantikkkk...

MaDihAh said...

hoh...spt ku knl design baju ini...
ptt la x tdo...hampeh btl...


ps: sedih ak...=((

NoEn said...

@umialya hehe..tq kak :)

NoEn said...

@MaDihAh kenal???? nope la..ini i design sendiri lor..

jgn sedih2 hokay sebab yours i tgh pk design..or u nk sebijik mcm yg bj contoh tu???

ummu muhammad said...

pandainyeeee!!! blouse nursing yang santekkk..!!

setuju dhn baba alya..memang cerie pung!

NoEn said...

@ummu muhammad hehe..malu ai >_<

MaDihAh said...

@NoEn sila pk design...muahahaha

NoEn said...

@MaDihAh oleh itu sila bersabar yer..tahun depan ok x???muahahaha

MaDihAh said...

blh2...next 3weeks siap k...muahaha

RynaHakimi said...

Comel je tengok mama n alya pakai baju pink bunga2 tu.. memang ceria. ;)

NoEn said...

@MaDihAh muahahhaha

NoEn said...

@RynaHakimi hiks..malu ai >_<

Nida said...

Salam Noen..

Nampak meriah gathering yg berlangsung :)

NoEn said...

@Nida Alhamdulillah kak..berjaya..ade juga ibu2 baru yg join..hope next sgm akan lebih ramai yg datang

MamaDaniel said...

blouse tu memang cute la... mmg best dpt pakai sedondon.. :)

NoEn said...

@MamaDaniel tq...hehe best..best

Mama Syabil and Rania said...

seronok pergi sgm aritu, almaklumla, first time.. lupe pulak bawak kemererr kalau tak pasti snap pics2 yg best jugak.

thanks ye hebah2 kan pasal sgm tu kat blog... nanti next time kita jumpe lagi :)

NoEn said...

@Mama Syabil and Rania hehe...akhirnya kite bertemu juge yer..xsangka yer mule2 kenal kat blog, pastu kenal life lak..

insyaAllah next time kite jumpe lagi :D