Sunday, January 1, 2012

2012

Welcome 2012...wish you all Happy New Year..may 2012 gives you more prosperous, joyful and cherish. 


Selamat tinggal 2011...banyak sangat perkara yang berlaku pada tahun 2011..suka, duka, pahit manis semuanya menjadi satu...mewarnai kehidupan saya sepanjang tahun 2011..berjaya menjadi weekend wife kepada en.suami hingga saat ini(hampir 2thn setengah~semoga ujian ini tidak berpanjangan), sudah setahun sy menjamu jem dipagi hari (lately become worse), dan macam2 lagi la

Setiap kali tiba tahun baru mesti orang akan bercerita tentang azam baru kan? Azam tahun baru saya adalah untuk menyempurnakan azam tahun lepas yang tak terlaksana..hehe..sy  pun tak pasti sy mampu ke tidak melaksanakan azam yang tahun lepas tu..payah..payah..tapi yang pasti azam tahun ni saya ingin memantapkan diri, ingin menjadi orang yang hebat di mata suami dan anak saya..menjadi insan dan hamba yang lebih baik, lebih mendekatkan diri kepada Pencipta. Dalam kepala ni dah ade sedikit perancangan untuk tahun 2012...semoga Allah permudahkan dan tunjukkan jalan yang benar demi menyempurnakan perancangan saya itu..Amin


Apa pun, saya doakan yang terbaik untuk kita semua..kita merancang, Allah juga merancang..namun perancangan Allah adalah yang terbaik untuk kita...


11 ::ThoughT(s):: :

umialya said...

selamat tahun baru..

Ummu Muhammad said...

'sapu jem setiap pagi'? tande tu noen hehhe..

semoga semua azam tercapai dgn cemerlang..doakan kami jugak!

Suzie said...

Moga tercapai semua nya ..tak apa planning je kalau tak dapat nak buat macam mana kan ...

NoEn said...

@umialya Happy new year tuk akak jugak :)

NoEn said...

@Ummu Muhammad insyaAllah...traffic jam la..tgh wat bridge baru kat bukit kuang tu..itu yg jalan sekarang asyik rosak and jalan jam makin worse day to day..huhu

NoEn said...

@Suzie InsyaAllah kak..akan berusaha untuk merialisasikan ape yang diimpikan :)

vita said...

Selamat tahun baru... semoga sukses selalu yaa.. :)

Nida said...

Tahun 2012 bakal menjadi sejarah suka dan duka bagi kami.. tahun terakhir bergelar sebagai anak rantau..

Selamat menyambut tahun baru buat Noen.. moga hari ini lebih baik dari semalam..Insya Allah

NoEn said...

@vita Thanks vita..happy new year to u too :)

NoEn said...

@Nida akak dh nk balik m'sia dh ke?hujan emas dinegeri org, hujan batu dinegeri sendiri kan kak..hehe

insyaAllah kita doakan semoga hari ini lebih baik drpd semalam..amin

Nida said...
This comment has been removed by the author.