Sunday, January 15, 2012

Rumah Baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

ehem..ehem..nak bagi tahu ni..kite dah pindah rumah baru...cantik tak umah kite??? hehe..
hihi akhirnya personalized jugak blog KAMI ni kan..thanks to ROSE our designer...tq2..and suka sangat.. (^_________^)

gambar tak de kaitan...saje nak tunjuk watermark kami :D


23 ::ThoughT(s):: :

umialya said...

cantik..

NoEn said...

@umialya Thank you kak.. [mode:happy sangat]

Ummi Iman said...

home sweet home :)

Huddy said...

Cantik! Berapa ek kalau buat mcm ni? Ke dpt freeeee? Hehehehe!

NoEn said...

@Ummi Iman :D (senyum lebar)

NoEn said...

@Huddy tq..depends pada ape yg ko nak..just head over to rose's blog :)

Siti Mas Hidayu said...

comey2...hehhee

NoEn said...

@Siti Mas Hidayu tq2..kehkeh :D

Suzie said...

pink....lovely,cute ....romantik

NoEn said...

@Suzie romantik ke kak??hehe

Mila@Rimbun said...

cantikkkk sgt.. pasni boleh buat label plak

Nida said...

wah.. banyaknya love-love.. cantik rumah baru ni... ibarat dalam hati ada taman..:)

NoEn said...

@Mila@Rimbun tq :)

NoEn said...

@Nida tq..dalam hati ada taman ye kak :)
sume tu idea designer, sume sy serahkan kat dia ;)

Ummu Muhammad said...

wah sgt comellah ini rumah..lame tk ziarah..busy ;(

p/s: noen thanks advice tntg cd tu ye..byk yg kami tk tau..tau pakai saje..tp belum sempat google care..mase padat sgt..org nk dtg pntau sekolh..mcm2lah jadinye tensen2!

NoEn said...

@Ummu Muhammad tq ibu muhammad :)

p/s: jangan tension2 ye :)

Nida said...

Noen... Kak Nida duk Kuantan. Noen Kuantan kat mana, akak kat Taman Indera Sempurna. Nanti bolehlah kita jumpa ye..hehe

NoEn said...

@Nida kak, sy bukan kat kuantan tapi kemaman...tp selalu jugak la turun kuantan tu..hehe..nnti boleh ler singgah umah akak klo kami turun kuantan :)

Nida said...

Boleh sesangat.. akak pun bolehlah singgah rumah Noen tempah baju nanti ye.... selalu juga ke Kemaman beli keropok lekor dekat gerbang tu..

Zefa NorAsmara said...

Cantik menarik kau mmg debom.. eehe.. ibu Yusuf ternyanyi la pulak.. tp serius, cantik!!

farmys said...

ala tomey..

NoEn said...

@Zefa NorAsmara hehe..ibu yusuf menyanyi :)

NoEn said...

@farmys tq :)