Thursday, January 26, 2012

SusuIbu.Com

Registered on 15 Jun 2010, now Jan 2012...the status changed from 'Rakan Baru' to 'Rakan Karib'...haha..after 1year lebih i joined SusuIbu.Com baru status bertukar..Actually jarang sangat post kat susuibu.com ni, infact never post any topic pun, just reply yang org lain punya, share2 mane yang tahu, itu aje..


saja nak show-off kat sini bahawasanya mama alya ni telah menjadi rakan karib susuibu..Joined this site selepas  melahirkan si Alya tu..b4 that tak tahu pun wujudnya web ni..agak terlambat mencari info, namun belum terlewat..kihkih..Alhamdulillah banyak ilmu temtang penyusuan yang digali di sini dan berkat ilmu itulah daku masih lagi mampu menyusukan Alya sehingga kini..di saat ini alya berusia 1yr, 9mths, 2weeks and 1day old..Alhamdulillah ya Allah atas rezekiMU ya Allah



Mencari idea tuk birthday party si kecil itu :)



6 ::ThoughT(s):: :

Zefa NorAsmara said...

Tahniah mamaalya untuk setahun 9 bulan 2 minggu yg cemerlang.. :D

Mama Syabil and Rania said...

wah.... comelnye wajah baru..... :)
hihihi.... bile bole jumpa lagi ye? nanti post2 la kalau2 ade sgm kat kemaman or kuantan.... bole kita berjumpa lagi ..... :)

NoEn said...

@Zefa NorAsmara Thanks kak

NoEn said...

@Mama Syabil and Rania thank you...thank you..

insyaAllah ade jodoh kita jumpa lagi..hari tu ain ckp next sgm bln 2 tp tak sure lagi tarikhnya bila ;)

ziraziz said...

waaa..new look..punye la lama x jenguk blog ni :P...

..moga alya n mamanya sihat sokmo..(alya knpm sihat sbb dbekalkan dgn susu ibu ..:) )

NoEn said...

@ziraziz wajah 2012..hehe itu ler lamo benar cikgu zira tak online..

insyaallah..amin