Thursday, February 23, 2012

Giveaway Prizes

Alhamdulillah, after few months finally the prizes have been sent to the winners..Fuhhhh..lama betul the prizes nak siap..Sorry ya para pemenang Kami 1st GA..Since bulan Nov, bulan Feb baru diorg dapat hadiah tu..huhu..sabar je lah kn mama alya ni..slow sungguh :(

Okay ni sesi tayang menayang hadiah GA tu..sorry if ada terkurang dan tidak memenuhi your taste..ini saja yg daku mampu buat  T_T



Apron ni Ummu muhammad punya..as she requested..lepas ni ummu muhammad lebih bersemangat didapur dengan apron baru..hehe 



diaper bag ni puan Zuraida Rahim punya..boleh le isi2 barang baby dalam ni ye..diaper bag ni besar tau saiznya..sy ikut 100% tutorial from Sew Much Ado..agak renyah nak menjahit bag ni..maklum le daku masih lagi amatur bab jahit menjahit bag ni ;)



Metro bag ni k.Nida punya..dia request beg lain, tapi sy bg lain..sorry ye kak sbb sy nak bereksperiment dengan pattern bag yg baru dapat dari Tanya Whelan ni..hehe..harap akak suka..sy kecikkan sket saiz dari saiz asalnya



Snappy Dress untuk dearest Nur Aliyah a.k.a Huddy's daughter..harap2 dress ni fit la dengan aliyah sbb dh jahit lama dh dress ni tapi baru je pos few days back..teruk sungguh daku ni :(



Ini adalah saguhati dariku..nak tebus rasa bersalah lambat pos hadiah..huhu..maafkan daku..maafkan daku.. 

Seronok dapat jahitkan korang hadiah2 ni even some of them sgt mencabar untuk menyiapkannya..(especially bag..huhu)





Nantikan next GA tak lama lagi..tapi yg ni simple aje lah hadiah2nya..tapi yg masti made by mama alya..hehe



10 ::ThoughT(s):: :

TinyTini said...

wah syoknya..saya da lama tak join GA, tak berkesempatan..update blog pon jarang2, apatah lagi menjahit..rindu nak jahit beg lagi..huhu..

Ummi Iman said...

bestnya siapa yang dapat. semua cantik-cantik

Nida said...

Wah... rasa macam nak gigit-gigit je beg tu.. sangat2 cantik tau... Terima kasih Noen.. terima kasih sesangat.

Ayu@Sweetlilcraft said...

cantik2..bestnya sapa yg dpt :)

Ummu Muhammad said...

saya dapatt!! heheh..apron tu memang sgt gediks..comellll sgt!!!! mcm pakai gaun kat dapur ;)

tq noen 4 everything..nanti nak join mane tau ade rezeki heheh :P

NoEn said...

@TinyTini lepas lahir baby baru boleh la aktif semula ye dak??hehe

NoEn said...

@Ummi Iman tq...malu ai ;)

NoEn said...

@Nida kak, jgn digigit bag itu..nanti koyak..hehe

NoEn said...

@Ayu@Sweetlilcraft tq ayu..harap mereka suka la..ayu punya workmanship lg mantop..hehe

NoEn said...

@Ummu Muhammad Alhamdulillah..sama2..ayah muhammad sudi ke pakai apron tu kat dapur???hehe