Saturday, March 24, 2012

Pleated Top

Salam semua...fuhhh mood berblogging tak mcm dulu..huhu..mood dh kelaut, bila ke laut tu, nak balik kedarat semula entah bila...aiseh ape yg dok mengarut ni...adoi 

ok seperti dijanjikan di entry INI, sy nak tayang la pleated top yg sy buat tuk si dara tu..


Top ni sy follow tutorial kat SINI..sangat senang nak buat top ni and sgt suka akan top ni..tak panas and tak terlalu seksi untuk sidara tu..ekeke..




hari tu sy cakap baju ni agak besar kan..actually it fit nicely on my doter when she wears this top with legging..chomels je..hehe..mungkin sebab skirt tu besar itu yg menyebabkan top ni nampak besar..


see?? comel je kan dia??hhee


lagi 2 minggu alya nk cukup 2tahun..is preparing for her birthday party..almost sume mama dia nk DIY dari birthday dress, banner, makanan (walaupun mama dia tak pandai masak)..tapi yang pasti kek mama kene tempah ok..xkuasa nk berbaking..kehkeh...untuk dress mama dh ade design yg mama rasa 'comel', fabric pun dh ada, tunggu buat je..ini 1st time nk buat birthday party ni..harap semuanya berjalan dengan lancar..amin


Happy baba is here..2 minggu menanggung rindu ;)




6 ::ThoughT(s):: :

Zefa NorAsmara said...

Cantik.. ibu Yusuf belum pandai menjahit lagi.. :-(

Suzie said...

lawa je bila dah di badan tuannya

NoEn said...

@Zefa NorAsmara tq..tp ibu maryam pandai amik gambar yg cun..

NoEn said...

@Suzie betul tu kak..sy lebih suka bj ni kat badan tuan punya dr kat patung ;)

Ummu Muhammad said...

adusss jelesnyeee tgk baju gugurlll..bb ni taj tau gender lagi ;)

NoEn said...

@Ummu Muhammad TQ...hope adik muhammad nanti girl le ye..bleh kawan ngan ibu ;)