Monday, April 16, 2012

The winners

Alhamdulillah seperti yang dijanjikan, hari ini sy akan umumkan pemenang untuk GA Alya Turns Two... Sebab sy agak busy and lebih tepat malas nak check satu2 penyertaan maka saya akan bagi semua yang komen kat entry alya turns two akan layak mendapat 3points except sapa2 nyatakan apa yg diorg dh buat kat komen layak mendapat 7 points...harap semua org berpuas hati ok dengan keputusan ni..




1. Ashira Zumi
2. Ashira Zumi
3. Ashira Zumi
4. Rossiana
5. Rossiana
6. Rossiana
7. Datulkisya
8. Datulkisya
9. Datulkisya
10. Ummi iman
11. Ummi iman
12. Ummi iman
13. Ummi iman
14. Ummi iman
15. Ummi iman
16. Ummi iman
17. Mamaiman
18. Mamaiman
19. Mamaiman
20. Nadia
21. Nadia
22. Nadia
23. Nadia
24. Nadia
25. Nadia
26. Nadia
27. Ummu Muhammad
28. Ummu Muhammad
29. Ummu Muhammad
30. Normah bt. Musa
31. Normah bt. Musa
32. Normah bt. Musa
33. Nida Mohd
34. Nida Mohd
35. Nida Mohd
36. Intz
37. Intz
38. Intz
39. Zefa NorAsmara
40. Zefa NorAsmara
41. Zefa NorAsmara
42. Zefa NorAsmara
43. Zefa NorAsmara
44. Zefa NorAsmara
45. Zefa NorAsmara
46. Che Rosliza Che Mat
47. Che Rosliza Che Mat
48. Che Rosliza Che Mat
49. Che Rosliza Che Mat
50. Che Rosliza Che Mat
51. Che Rosliza Che Mat
52. Che Rosliza Che Mat
53. INA_Noorlina
54. INA_Noorlina
55. INA_Noorlina
56. INA_Noorlina
57. INA_Noorlina
58. INA_Noorlina
59. INA_Noorlina
60. anisalya
61. anisalya
62. anisalya
63. anisalya
64. anisalya
65. anisalya
66. anisalya
67. Cempaka Kuning
68. Cempaka Kuning
69. Cempaka Kuning
70. Cempaka Kuning
71. Cempaka Kuning
72. Cempaka Kuning
73. Cempaka Kuning
74. Nida
75. Nida
76. Nida
77. Nida
78. Nida
79. Nida
80. Nida
81. Kasyah and Khalis
82. Kasyah and Khalis
83. Kasyah and Khalis



The winners chosen by random.org...memang tak de pilih kasih langsung ni ye


drummm rollllll....

+
+
+
+
+
+
+

 Pemenang untuk nursing cover jatuh kepada... INA_Noorlina ~ Congratz dear...



Hadiah misteri pertama jatuh kepada Rossiana ~ Tahniah



Hadiah misteri ke dua jatuh kepada Kasyah and Khalis...well done



Tahniah kepada semua pemenang dan sila email detail kepada saya [ alyaadriana2010@gmail.com] dalam masa 3hari...if dalam masa 3 hari korang tak muncul sy akan pick up pemenang baru...


Ada rezeki KAMI akan buat GA lagi di masa hadapan...stay tune ;)



8 ::ThoughT(s):: :

Ummu Muhammad said...

tahniaaahhhhh!!!! mama alya jahit lawa!!!

Zefa NorAsmara said...

Tahniah buat yg berjaya!!

INA_Noorlina said...

alhamdulillah rezeki nursing cover :)
nlh pakai mse bf kat public, yeay!!tqvm yer, mmg tgh cri nursing cover pon :) by deway congrats gak wat winner yg lain..& sy da emel arap slamat laa smp (noorlina85@gmail.com) tq

anisalya said...

congrats ye...

Ummi Iman said...

tahniah pemenang.. tiada rezeki nak dapat hasil sentuhan mama noen ;)

NoEn said...

@Ummi Iman xpe, cuba lg lain kali..hehe...

Kasyah and Khalis ~ Never Ending Story said...

tq..saya memilih saya utk hadiah misteri..masih blum terlambat kan..;)

Kasyah and Khalis ~ Never Ending Story said...

tq..saya memilih saya utk hadiah misteri..masih blum terlambat kan..;)