Wednesday, June 13, 2012

Breastfeeding SGM @ Kemaman

Alhamdulillah sekali lagi breastfeeding support group meeting akan diadakan di kemaman..tentatively this saturday (16th June 2012)..so kepada sesiapa yang berdekatan boleh la hadirkan diri ya..free of charge jer..kita gather2 and support each other..shares the experience with others..seronok tau..Detail tgk kat poster ni k ;)


Tapi saya sendiri tak pasti boleh hadirkan diri ke tak..ai kerja u..if sempat bertukar jadi halimunan, ai pergi la kejap..if tak, tak dapat la nk join..hati ni teringin nk join..even alya dh pun graduate, tapi apa salahnya join sekali kan..pasti akan dapat sesuatu daripada SGM ni kn  ^_^


Jom ramai2 kita meriahkan SGM kali ini


8 ::ThoughT(s):: :

Ummi Iman said...

bagus ada aktiviti sebegini.. semoga berjaya jd halimunan ya ;) teringat masa kerja dulu.. sesekali terlajak juga masa lunch tu. Sibuk Shopping ;) tp yg ni program pengisian.

Ummu Muhammad said...

tak penah join sebab tak join d club tapi noen ni bagus selalu memuntahkan ape yg die dapat sepanjang program utk shering..tq noen!

NoEn said...

@Ummi Iman sy suka progcam gini...selain dpt ilmu,dapat juge kenal kawan baru..hehe

tp itu lah kadang2 terikat dgn kerja...bukan selalu boleh join pun...huhu

NoEn said...

@Ummu Muhammad hihi tak perli join the club pun..if tahu mana2 penganjur buat sgm join ler..kiki

uish tak tahan tu dengan ayat memuntahkan....mcm la byk sgt yg kite share kat sini..huhu

Nida said...

rindunya nak menyusukan baby.... huhuhu

Kazman / Sue said...

semoga berjayaaaaa kumpul bersamaaaa....mesti seronok...

NoEn said...

@Nidarindu yer...tambah la sorang lg kak..hehe

NoEn said...

@Kazman / Sue hihi..tak pergi pun sgm tu...xsempat