Tuesday, June 5, 2012

Latest Project

Ini dia latest sewing project sy...nursing cover and zippy coin purse...alhamdulillah walaupun tak rancak tapi tempahan jahitan sentiasa ada...sampai tak menang tangan..semput pun ade...haha..tapi ai dah warning awal2 kat sesapa yang nk tempah kat saya ni tak leh nak cepat2 ye..sy akan jahit ikut masa sy..bukan masa anda..haha..terukkan sy ni..tapi itulah hakikatnya..i'm a part time tailor...so paham2 aje lah kn...customer sy tak ramai tp alhamdulillah they are my return customers..means that mereka berpuas hati la kan dengan mutu jahitan sy walaupun terpaksa tunggu lama kan...alhamdulillah


nursing cover ni my ex-primary schoolmate yg tempah...dia tempah khas untuk her sister in law..alhamdulillah even dia masih bujang, dia sangat menyokong penyusuan ibu ini..bg present nursing cover dengan harapan kakak ipar dia tak segan silu untuk nursing in public...doa sy juga semoga kawan saya ni bila dh kawen nnti akan breastfeed anak dia..best kan? ai like ^_^



ini pula adalah barisan zippy coin purse...ini my ex-uia mate (erk betul ke istilah tu?hihi) yg tempah..7 in row...agak banyak dan agak mencabar juga la nk siapkan purse ni sbb sy bukan into bag making sgt..untuk sendiri and suka2 boleh la..masih amatur and byk sangat kene improve..harap2 kawan sy ni a.k.a kecik suka dan puas hati la ye..lama kn ko tunggu purse ni kn?huhu

ups..oh ya mereka berdua ni customer baru sy..hehe (takut nnti shasha and kecik ckp bile masa plak diaorg jd return customer sy)..haha..ok la kita jumpa lagi di lain entry ya..sy sangat sibuk sekarang ni..hehe..klo nak cuci mata anda semua dijemput jenguk kat SINI yer ;)


eeh...esok hari ape eh??hmmm


7 ::ThoughT(s):: :

MaDihAh said...

i'm ur da most loyal cust ever since i was a kid...tp every raya night cannot sleep siap kn baju...muahahaha

ps: hopefully dis yr tentative x tido mlm 2 blh drop la ye...kahkahkah
ooohhhhh bz sungguh my tailor ni...muahaha

NoEn said...

@MaDihAh i think the tradition of not sleep on mlm raya will continue...muahaha

MaDihAh said...

plz...don't keep dat tradition...i hate it...
ap kata kte wt m'sia book of record mlm rya blh tdo tanpa pk ap2 bebanan...muahaha

NoEn said...

@MaDihAh muahaha..i dont think so la..unless during ramadhan u stay with me lor..hakhak

MaDihAh said...

no big deal...i want an allowance at least 500 a month + u pay my PT + monthly car payment...muahaha

IntaNBerliaN said...

sy sk tgk yg awk jahit.. semua cantik2 :-)

NoEn said...

@IntaNBerliaN Alhamdulillah..boleh la sket2..tq intan ;)