Saturday, June 30, 2012

Segmen: Saya ada blog

Blog walking pg tadi kat blog Ummi Iman..dia buat segment la plak...so sbg sokongan dan nk mengada mama alya pun nk join jugak la segmen ni..hihi


kenapa sy buat blog???kenal dunia blogging ni selepas melahirkan alya...tujuan utama adalah untuk mencoret segala peristiwa terutama yang berkisarkan alya..thats y sesapa yang dh lama follow blog ni asyik dok baca kesah alya jer..kesah mama ngan baba ade la di selit sikit2 tapi tak banyak...dan kisah aktiviti jahit menjahit mama...hihi

enty mula2 mama..ish malu la plak..maklum la baru kenal dunia blogging...ayat pun entah hape2 lagi.. ^_^

hihi...tajuk pun dh kelakar kan...entah ape2 jer mama alya ni...malunya *_*


sape2 nk join sila click pada banner ok

3 ::ThoughT(s):: :

Ummi Iman said...

Terima kasih join ya :)
Sama mcm saya mula2 buat blog. Ayat pendek2 je hihi.

Zie said...

singgah dari segment ini

NoEn said...

@Zie tq..dh jenguk awk juge