Wednesday, June 6, 2012

Tahun ke-3

Alhamdulillah genap sudah 3 tahun kami bersama...Happy 3rd anniversary to baba alya...i'm happy be your partner..thanks sebab sentiasa be with me and sentiasa sabar dengan peel your love one nih..hehe


semoga ikatan dan kasih syg yg dibina berpanjangan hingga ke syurga...dan kita akan jatuh cinta again again and again (kita ber2 yer bukan baba jatuh cinta kat orang lain ye)



dan cinta hati kami...dah besar dah pun.. ;)


Happy 3rd Anniversary




19 ::ThoughT(s):: :

HanaZaini said...

Kishkish Alya. *eh? Offtopic*

Ummi Iman said...

Tahniah. Semoga berkekalan hingga ke syurga. Insyaallah.

umialya/k.tini said...

selamat ulangtahun, moga kekal hingga ke akhirnya..

psttttt: Insya Allah Isnin nnt akak poskn hadiahnya..

NoEn said...

@HanaZaini hik..hik..kish kish budak kecik itu ;)

NoEn said...

@Ummi Iman tq..insyaAllah

NoEn said...

@umialya/k.tini tq kak..insyaAllah..amin ;)

ziraziz said...

Happy belated anniversary..moga bahgia ke hujung nyawa.INSYAALLAH. :)

soclose2213 said...

epi anniv.moga bahgia hingga ke syurga..;)

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah.. happy anniversary.. semoga kekal hgga ke syurga :-)

Ummu Muhammad said...

comelmue mama alya..kecik je..semuge bercinte sampai syurge!!!

NoEn said...

@ziraziz insyaAllah..tq ;)

NoEn said...

@soclose2213 Amin...amin...tq

ps: thank sudi singgah teratak kami ni...nk re-visit tp xdpt..

NoEn said...

@IntaNBerliaN alhamdulillah..tq..amin ;)

NoEn said...

@Ummu Muhammad hihi..kecik molek gitu..kehkeh..tq2..amin

Ummu Muhammad said...

kecik sungguh..kalau duk sebelah ibu muhammad mesti ibu muhammad mcm kingkong keh8! kite nagndung kali ni membesar sungguh.. T_T

Kazman / Sue said...

Happy 3rd Anniversary.... semoga kekal ke syurga.... aminnn

Nida said...

Tahniah Noen..

Moga bahagia hingga ke syurga... ameeeeennnn

NoEn said...

@Kazman / Sue TQ and salam kenal ;)

NoEn said...

@NidaTQ kak nida..Aminnn