Monday, July 2, 2012

New Member In The Room

Tada...presenting our new member

Ini dia our new member in the room...working lamp..dah lama request bende alah ni dari baba alya..pernah cari jugak kat kemaman ni tapi ngak ketemu dong...since masa holiday hari tu pi KL ape lagi, pergi IKEA, rembat la satu..tak mahal pun..RM 45 tanpa mentol..mentol beli asing..cerah la sket dikala daku menjahit malam2 hari terutama menjahit color2 gelap..xde la terkial2 lagi dah..ai like sangat la

Owh sila abaikan graffiti kat dinding n mesin jahit tu yer..itu semua kerja anakanda terchenta...mama menjahit, dia sibuk naik atas mesin berkarya..white board tu pun asalnya nak tulis list to-do mama alya..tp jadi tempat alya menulis a b c

last but not least mau tayang ini juga...sila jangan muntah bila tengok pertunjukan ku ini okay ;)


boleh jenguk SINI untuk tengok full view ;)

tadaaaa...jumpa lagi


mencari mood untuk menulis sambungan entry cuti2 malaysia yang tergendala...huhu



12 ::ThoughT(s):: :

Ummu Muhammad said...

noen..i tertarik dgn mesin u bukan kat lampu heehhe..berpa K utk mesin mcm tu..mesin tradisional i tu tak bole nk melasak T_T

NoEn said...

hehe...mesin ni ai beli 2k jenama brother...yg singer punya dlm 1.5k or less klo tak silap...guna mesin jahit industri ni mmg best..xakan menyesal la beli..boleh survey kat kedai la..ade jenama lain jugak mcm konwa, ape entah lg dh lupa..hihi...

model yg latest kita boleh adjust speed...yg ni xboleh..hihi..so sila beli untuk kebaikan jangka masa panjang...hehe

demi masa depan imaniaga..hehe

Suzie said...

noen ...akak pun geram tengok mesin tu juga ...hahahha

NoEn said...

@Suzie kehkeh...lain yang di tayang, lain plak yg di kenan kan... :)

Nida said...

Ibunya berbakat dalam menjahit.. anaknya pula berbakat melukis..:)

NoEn said...

@Nida hihi...dia suka melukis..bukan takat dinding, cadar kami pun habis dilukisnya..

izz iizza said...

buat dress kanak-kanak ya ni..wahh cun la..

NoEn said...

@izz iizza alhamdulillah...tq..boleh la sket2 ;)

MamaDaniel said...

wow.. grafitti alya memang cun la! hehe..

best la ada lampu tu.. :D
saya minta husband pasang lampu kalimantang terus.. ekekeke... ;)

NoEn said...

@MamaDaniel hihi...mmg cun la sangat ;p

Ummu Muhammad said...

noen brother semalam die ade portable je..mesin industri ni mahallah die jual g 1st hand..kene cari2 lagi tmpat lain..singer 2nd hand pun jual 1.5K

NoEn said...

@Ummu Muhammad
pergi la survey tempat lain lg
biasanya harga industri machine yg baru 1.5K-2K
better beli yg baru kalau beza harga yg baru ngan 2nd xjauh beza
selain juki, boleh try tgk jenama jelita, konwa, etc...hehe