Tuesday, September 18, 2012

Alya Cantik

Mama, cantik tak?
Mama, cantik alya...(ayat alya yg tunggang terbalik)


Ini gambar masa raya hari tu...si kecik ni selongkar chu dia punya make up bag...jumpa bedak...ape lagi kan selagi tak habis satu botol bedak tu xdenya dia nak berhenti...nasib baik la bedak tu dah tinggal sikit jer...kat rumah ni memang bedak dah xde...sume dihabiskan alya...dah la tu masa berbedak tu kite nak amik botol bedak dia marah...siap cakap "jangan la alya nak antik ni...." huhu

cantik tak?

cun ke???

Anak dara sorang ni memang pantang nampak bedak, lipstik, dan seangkatan dengan nya la...sure dia akan khusyuk 'mencantikkan' dirinya...dah tak tahu nak sorok kat mana dah sume tu sebab dia sekarang dh pandai ikhtiar panjat meja solek tuk dapatkan benda tu sume...simpan kat almari plastik yang bertingkat tu pun dia dh pandai usaha tuk dapatkannya...hari tu dia lapik dengan kete mainan dia, tin biskut or ape2 je lah yang membolehkan dia dapat bende tu...eee ikut sapa la ni...


Gambar jadi panjang sebab guna phone 


12 ::ThoughT(s):: :

Ummu Muhammad said...

santek sgt! hobi mandi bedak hehe samelah kat sini..bedak disembunyikan hehe

ieda said...

alah2 ... cantikkk ;)

intz said...

agaknya diorg puas hati kot sbb dapat main debu2 bedak tu kann..

kak tini (umialya) said...

cantik..

NoEn said...

@Ummu Muhammad itu la...nape la suka sgt mandi bedak...kat sini mmg dh abes dh bedak...malas nk beli lg...alya pn xpakai bedak

NoEn said...

@iedahehe...cantik la sgt kn

NoEn said...

@intzmaybe la kot...cantik sgt la kot tgk muka putih penuh dengan bedak..hihi

NoEn said...

@kak tini (umialya) hihi...

IntaNBerliaN said...

hihii cantek syg...!! cantik sgt.. :-)

alisha pun sellau camni.. bertempek muka.. hehhe

NoEn said...

@IntaNBerliaN budak2 mcm tu kot...suka main bedak..hihi

MamaDaniel said...

cantik la Alya.. dah pandai bersolek yer.. pasni mama dia kena la beli 1 set utk alya sendiri.. takdelah alya nak panjat2 lagi.. hehehe... ;)

NoEn said...

@MamaDaniel haha...mama pun xde 1set..kiki
tp memang dia suka la bende2 mcm gini...