Tuesday, September 4, 2012

Cuma Seketika... (Part 1)

Salam semua....sekali lagi mama alya menyepi yer...emmm kali ini kami bersiaran dari kampung halaman terchenta...hehe

macam mana yer nak cerita...ok ini just short entry...just nak bagi tahu semua sahabat2 mama yang mama kasihi bahawasanya mama alya tidak lagi pregnant...we lost our baby :'(  mungkin bukan rezeki kami...kami redha dan pastinya ada hikmah disebalik ape yang berlaku..sekarang mama alya tengah berpantang di kampung halaman terchenta

nanti mama akan coretkan di sini kronologi peristiwa kehilangan adik alya...




7 ::ThoughT(s):: :

Ummu Muhammad said...

T_T tpe noen insyaAllah ade rezeki lagi nanti

syiela said...

sabar ye.. take care.. moga ada rezeki lagi nanti

Suzie said...

take care ....pantang betul2 , cuba lagi ...

Mila@Rimbun said...

take care ok. Ada hikmah disebalik segalanya, urusan hidup dan mati adalah urusan Allah, He knows what best for us.

IntaNBerliaN said...

sabar ye kak.. InsyaAllah.. nanti ada rezeki lagi...

TinyTini said...

sabarnya,insyaAllah ada rezeki next time.mcm kat office tini member tu tgh sedey hilang baby gak, baru 6weeks tp sbb da nearly 6-7yrs tunggu anak kedua.tp taklama lepas tu dia dapat posting overseas.mmg ada hikmahlah ape yg berlaku..

NoEn said...

TQ all...insyaAllah sy redha and insyaAllah ad rezeki lain lepas ni...nampak gayanya makin manja la alya sorang tu...hihi