Friday, September 28, 2012

Peace 3 Jari (-_-')

Masa saya tengah photoshoot baju raya kami, si kecik tu sibuk jer suruh mama snap pict dia...sangat funny when she tried to buat peace tapi tak jadi...gigih dia betulkan jari dia..haha...tapi kali ni better kot dari yang sebelum ni...


ada la jugak rupa dia nak buat peace kan...alya..alya...tak tahu sape yang ajar dia buat peace ni...mama tak pernah ajar pun...


makin hari makin cerdik anak mama sorang ni (",)