Tuesday, September 25, 2012

Pingu & Peace (^_^)

Lately alya sangat obses dengan pingu...bangun tidur mintak nak pingu..masuk keter mintak nak pingu...pantang dia nampak phone sure mintak pingu..sabar je lah...kadang ok juge sbb dia khusyuk tengok pingu xde la dia kacau mama buat kerja


tengok la betapa khusyuk nya dia tgk pinggu...mama snap picture pun dia buat tak tahu jer...bukan main lagi dia tengok pingu...erk mama dia pun suka jugak tengok pingu..pingu ni dh lama tapi xbosan tengok...suka tengok pingu ngan adik dia..sayang benar pingu kat adik dia...harap alya pun sama bila dah ada adik nanti mesti sayang adik tau

khusyuk dengan pingu...tak hiraukan sekeliling (-_-)

sampai kat school mama cakap kat dia mama nak tangkap gambar alya...sekali dia buat peace daa...peace yg tak jadi...hak hak..tergelak mama...

peace yo!!!

cakap ngan dia one more time...sekali gaya yang sama jugak dia buat...hihi peace la tu kononnya kan...tak tahu la dia belajar dari mana... (^_^)

org lain peace 2 jari, dia peace 4 jari...ngehngeh


tengah drive tersengeh sorang2 teringat alya wat peace tak jadi...hiha..hiha 


8 ::ThoughT(s):: :

kak tini (umialya) said...

trademark gak tu..

Ummu Muhammad said...

alyaaa santekkk..budk zaman teknologi ;)

NoEn said...

@kak tini (umialya) haha...trademark eh...emmm boleh la...lain dr yg lain...kehkeh

NoEn said...

@Ummu Muhammad haha..teknologi la sgt kan...

IntaNBerliaN said...

comel je peace 4 jari :-)

NoEn said...

@IntaNBerliaN haha...lain dari lain itu yg nmpak comel jer...

MamaDaniel said...

haha.. peace alya macam ultraman nak fire je.. hehe... :)

NoEn said...

@MamaDaniel haha...xterfikir lak mcm atomen nk fire...