Wednesday, September 26, 2012

Read...Read...Read

 Hari ni alya sangat behave tau...biasanya bangun pagi jer dia mesti nak susu dulu...kene layan dia menyusu dulu sebelum dpt buat bende lain..tp pagi ni tak...bangun pagi tadi dia tak mintak pun...since dah lewat sy siapkan dulu mana yang tak settle lg...sambil2 mengemas tu dengar la suara budak membaca...intai2 dia sedang khusyuk membaca rupa-rupanya...


amboi...tengok la tu bukan main lagi dia membaca...ape la yg di bacanya tu...paham ke tidak tak tahu la..hihi..gaya macam orang besar jer si kecik ni kan


tengok tu..bukan main lg...kita snap pict dia pun dia buat tak tahu jer...hehe..

tapi sebab rajin sangat baca buku hari ni jenuh pulak kene pujuk dia mandi pagi...hoho..sabar je lah.

Opsss...syeksyi la pulak alya hari ni 




12 ::ThoughT(s):: :

kak tini (umialya) said...

rajinnya..

-meeSUPERGIRL- said...

amboi kemain .. hehe

TinyTini said...

rajin baca buku..syeksi pun syeksi lah..ehehe

NoEn said...

@kak tini (umialya) harap2 rajin sampai ke besar la kak

NoEn said...

@-meeSUPERGIRL- hehe

NoEn said...

@TinyTini syeksi sbb lps tukar cd mama dia mls pakaikn seluar...hehe

MamaDaniel said...

auwwww.. seksi.. tapi takpe.. wajah dikaburkan.. hihihihi... ;)

rajin la dia.. good girl... :D

syiela said...

syeksyinya.. hehehhe good girl ni

NoEn said...

@MamaDaniel haha...wajah di tutup dgn buku...kiki

NoEn said...

@syiela time behave mcm ni...sejuk hati menengoknya

IntaNBerliaN said...

wah bagus ni.. minat pada buku.. :-)

NoEn said...

@IntaNBerliaN mudah2anminatnya berpanjangan sampai ke besar