Tuesday, October 2, 2012

A Beautiful Picture Frame

Cantik tak picture frame ni?


frame pemberian drpd acik Syiela...mama join mini GA acik syiela...comel kan frame ni..tq ya cik syilea..



lagi comel bila letak gambar kami bertiga..hiks..sorry gambar terbaru tak de yang dah print..ni gambar 1st kami beraya dengan alya...masa ni alya lebih kurang 6bulan kalau tak silap


Alya cakap cantik..ada mama, ada baba, ada baby alya...hahaha


10 ::ThoughT(s):: :

kak tini (umialya) said...

mamaalya mmg murah rezeki

syiela said...

alhamdulillah dah sampai dengan keadaan elok :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

simple tpi tetap comel..

ieda said...

aah cantik dan simple ;)

Kesuma Angsana said...

nice, tq for yr support ye sgt2 KA hargai saat2 mcm ni

Ayu@Sweetlilcraft said...

bestnya, murah rezeki noen :)

Cikgu Ma said...

wah..bestnya dapat GA...

QasehnyaRania said...

murah rezeki..cantik je dok situ ;)

hehe..singgah ptg

IntaNBerliaN said...

cantiklah frame ni.. bingkai dia bunga2 :-)

NoEn said...

tq semua...
alhamdulillah rezeki...
tq to cik syiela sbb kasi hadiah yg comel ini
mode [hati berbunga riang]