Tuesday, October 16, 2012

A Twirly Dress

Alhamdulillah malam tadi siap lagi sehelai dress...kononnya nak menjahit lepas tengok Bini-bini ku gengster... sekali baru jer mula nak menjahit alya bangun nk susu la pulak..owh untuk pengetahuan alya tidur awal ye..lepas isyak dah tidur dah...selalunya mama dia akan tertidur sekali..hehe...konon lepas susukan alya nak sambung menjahit sekali sedar2 dah pukul 3pagi la...alamak have to siapkan jugak dress ni..nanti larik lak schedule menjahit sy...haha poyokan siap ada schedule lg... >_<

Tapi akhirnya siap la jugak dress ni...lega la kan..harap malam ni pun akan ikut jadual jugak..hihi..cantik baju ni tapi seksi la sket..belakang dia bare back...saya tak buat kot baju cam gini tuk alya..tp klo tak nak seksi leh pakai t-shit kat dalam kan..tp panas la sket...


bila ditebarkan...wah memang twirly la sape yang pakai skirt ni..kembang2 cam gaya princess je kan...comelnya...




korang tengok tak citer bini-biniku gangster?bestkan..laki dia sweet jer..soft spoken..emmm...ai like..




14 ::ThoughT(s):: :

nur said...

Cantik!
Duk berangan kalau Aisyah sedang pakai baju ni... padankan dengan cardigan dgn legging :)

kak tini (umialya) said...

cutenya, akak suka..

fifie said...

Alahaiii cutenya. Budak budak takpe lah seksi sikit. Hehe

Ummu Muhammad said...

santekk!!!...jeles dgn gugurl ;(

NoEn said...

@Ummu Muhammad
tq..muahaha insyaAllah next baby gugurl lak ;)

Mila@Rimbun said...

cunnyer.. kalau izzah tengok ni mesti di suruhnya umi buat untuk dia hahaha

Suzie said...

cantiknya....akak buat skirt labuh untuk widad je...

NoEn said...

@nur
aah la kan kak
xterfikir pasal cardigan

NoEn said...

@kak tini (umialya)
tq kak

NoEn said...

@fifie
kan...

NoEn said...

@Mila@Rimbun
takpe..izzah, suruh je umi buat..kalo tak suruh umi tak buat...hehe

NoEn said...

@Suzie
sy berangan nk buat circle skirt tuk sy..nk cari kain lycra yg cun..wah bila la saat itu akan tiba ;p

MamaDaniel said...

Cantik dress ni... tapi sure guna byk fabrik kan nak buat twirly camtu... :D

NoEn said...

@MamaDaniel
TQ mamaD
untuk skirt saja 1 yard (size 2T)
total tuk dress ni 1.5yard...ngam2 xde lebih xde kurang..huhu